ŠARIĆ DANAS PONOVO PRED SUDOM: Razmatra se presuda za pranje para
Darko Šarić, Foto: Zorana Jevtić

šarić pred sudom

ŠARIĆ DANAS PONOVO PRED SUDOM: Razmatra se presuda za pranje para

Šariću je inače početkom marta počeo pretres pred Apelacionim sudom u drugostepenom postupku nakon žalbi na presudu kojom je osuđen na 15 godina zatvora

Objavljeno:

Optuženi Darko Šarić stigao je u Apelacioni sud u Beogradu gde treba da počne sednica za razmatranje žalbi na prvostepenu presudu kojom je zbog pranja novca, za koji se veruje da je stečen krijumčarenjem kokaina, on osuđen na devet godina zatvora, a njegovi saradnici na kazne od dve do sedam godina zatvora.

Šarić je došao iz kućnog pritvora, a veliki broj medijskih ekipa ponovo ga je čekao u Nemanjinoj ulici kao i pre dve sedmice kada je dolazio u zgradu Specijalnog suda gde mu je u toku pretres pred Apelacionim sudom u drugostepenom postupku zbog optužbi za krijumčarenje kokaina.

1 / 5 Foto: Uroš Arsić

Sednica po žalbama na presudu za pranje para je zakazana za 10 radnih dana, od danas do 8. aprila i otvorena je za javnost.

Na ovoj sednici biće razmatrane žalbe na presudu Specijalnog suda od 31. jula 2020. godine, nakon koje će sud odlučiti da li će presudu potvrditi u celosti, preinačiti, ukinuti i naložiti ponavljanje suđenja ili sam otvoriti pretres i izvesti ključne dokaze, a potom pravosnažno presuditi.

Šariću je inače početkom marta počeo pretres pred Apelacionim sudom u drugostepenom postupku nakon žalbi na presudu kojom je osuđen na 15 godina zatvora zbog krijumčarenja 5,7 tona kokaina iz Južne Amerike u Žapadnu Evropu.

(Espreso / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.