MUP: Kod Prokuplja zaplenjeno 174,4 kilograma marihuane
Marihuana, Foto: MUP

kriminal

MUP: Kod Prokuplja zaplenjeno 174,4 kilograma marihuane

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni u Više javno tužilaštvo u Prokuplju

Objavljeno:

Pripadnici Uprave kriminalističke policije zaplenili su 174,4 kilograma marihuane u mestu Beloljin kod Prokuplja, i uhapsili S. I. (33) i L. L. (20), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je danas iz MUP-a.

Policija je u mestu Beloljin zaustavila teretno vozilo marke registarskih oznaka Кosova i Metohije, kojim je upravljao ; S. I., dok se L. L. nalazio na mestu suvozača, a prilikom pregleda vozila, u delu koji je namenjen za smeštaj tereta, u pokretnom podu, pronađene su 23 platnene vreće sa ukupno 171 paketom marihuane, ukupne težine 174,4 kilograma.S. I. i L. L. se terete da su navedenu drogu iz Albanije transportovali radi dalje prodaje po ; Srbiji i zemaljama Evropske unije.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni u Više javno tužilaštvo u Prokuplju.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin je povodom toga izjavio da je uspešno sprovedenom akcijom "presečen lanac krijumčarenja marihuane iz Albanije u Srbiju".

On je naveo i da je u januaru presečen lanac krijumčarenja 300 kilograma marihuane iz Albanije kod Velikog Trnovca.

(Espreso / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.