MISICA SE UBILA NA SUROV NAČIN, a sada je isplivalo njeno OPROŠTAJNO PISMO: Spomenula je JEDNU ŽENU!
Misice, Foto: Printscreen Instagram/chesliekryst

POTRESNO

MISICA SE UBILA NA SUROV NAČIN, a sada je isplivalo njeno OPROŠTAJNO PISMO: Spomenula je JEDNU ŽENU!

Velika tuga je ostala!

Objavljeno:

Prema pisanju američkih medija, pobednica takmičenja za Mis Sjedinjenih Američkih Država 2019. godine izvršila je samoubistvo skokom sa zgrade na Menhetnu.

Američka advokatica, manekenka, voditeljka emisije "Ekstra" i bivša misica Čelsi Krist (30) oduzela je sebi život na surov način.

- S ogromnom tugom moramo da podelimo da je preminula naša voljena Čelsi — stoji u saopštenju za javnost koje je izdala manekenkina porodica. - Čelsi je bila oličenje ljubavi i služila je drugima, bilo kao advokat u borbi za socijalnu pravdu, ili kao Mis Amerike, ili kao voditeljka. Ali, što je najvažnije, kao ćerka, sestra, prijatelj, mentor i koleginica -znamo da će njen uticaj nastaviti da živi.

Kako su tada izjavili nadležni, ona je pronađena bez znakova života u nedelju u Njujorku, ispred nebodera Orion.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram/chesliekryst

Čelsi je ostavila oproštajnu poruku, u kojoj je navodno napisala samo da sve što poseduje ostavlja svojoj majci, a nekoliko sati pre nego što je s 29. sprata skočila u smrt podelila je svoju fotografiju na Instagramu i poručila:

-Neka vam ovaj dan donese spokoj i mir.

Čelsi Kristi potiče iz mešovite porodice: njen otac je Poljak, a majka Afroamerikanka. Zanimljivo je da je njena majka pre 20 godina bila Mis Severne Karoline, a Čelsi je kao vrlo mlada počela da učestvuje u izborima za lepotice. Sve vreme se bavila i svojim obrazovanjem, a završila je studije prava. Bila je advokatica i sportistkinja, 2019. godine osvojila je titulu Mis Severne Karoline, a potom i Mis Sjedinjenih Američkih Država, nakon čega se takmičila za Mis Univerzuma. Na svim takmičenjima na kojima je učestvovala opisivala je sebe kao "čudnu klinku" i podsećala da nije uvek bila standarna lepotica, da je bila ismevana zbog spojenih obrva i da smatra da pripada prvoj generaciji žena koje su istinski osnažene.

čelsi krist
foto: Printscreen Instagram/chesliekryst

- Stojim ovde, u Nevadi, saveznoj državi koja ima prvo žensko zakonodavno telo u zemlji. Moja generacija je prva koja ima taj način razmišljanja okrenut prema budućnosti, koji podrazumeva inkluzivnost, raznolikost, snagu i osnažene žene. Radujem se daljem napretku moje generacije — rekla je jednom prilikom Čelsi.

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.