DETALJI UŽASA NA PALILULI, KOMŠIJE ČULE ZAPOMAGANJE: Sumnja se na jedan MOTIV!
Ilustracija, Foto: Nebojša Mandić

STRAŠNO

DETALJI UŽASA NA PALILULI, KOMŠIJE ČULE ZAPOMAGANJE: Sumnja se na jedan MOTIV!

Prema nezvaničnim informacijama, povređeni muškarac nađen je u lokvi krvi i njega je Hitna pomoć prevezla u Urgentni centar

Objavljeno:

Muškarac (44) zadobio je teške telesne povrede kada ga je prijatelj S.D. (40) u njegovom stanu nožem ubo više puta u predelu grudi, stomaka, a potom pobegao. Sumnja se da je motiv neraščišćeni računi vezani za narkotike.

Kako se nezvanično saznaje, napad se dogodio oko ponoći.

– S.D. je došao u stan povređenog. Obojica su imala krivična dela vezana za narkotike, te se pretpostavlja da su oni motiv napada. Jer su, navodno i ranije dolazili u soukob oko toga. Sumnja se da je S.D. nakon svađe, nasrnuo nožem na povređenog i ubo ga pet puta u predelu grudi i stomaka – rekao je izvor upoznat sa slučajem.

1 / 4 Foto: EPA/Luca Zennaro

On je dodao da su policiju zvale komšije, koje su čule svađu ali zapomaganje iz suterena.

– Jedan od komšija je izašao da vidi o čemu se i zatekao u lokvi krvi povređenog muškarca. Policija i Hitna pomoć odmah su izašli na teren. Napadač je već pobegao ali je brzom intervencvijom policije PS Palilula pronađen – objasnio je izvor.

Prema nezvaničnim informacijama, povređeni muškarac nađen je u lokvi krvi i njega je Hitna pomoć prevezla u Urgentni centar, dok je S.D. uhapšen u stanu devojke, kod koje je pokušao da se sakrije.

Bonus video:

00:06

Ovde je izbila tuča između bivših policajaca i predstavnika interpola

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.