OTAC I SINOVI PRETUKLI MLADIĆE U PRIJEPOLJU: Isplivali novi detalji, poznato i kako je došlo do sukoba!
Tuča u Prijepolju, Foto: Printscreen/Instagram/192_rs

užas

OTAC I SINOVI PRETUKLI MLADIĆE U PRIJEPOLJU: Isplivali novi detalji, poznato i kako je došlo do sukoba!

Prema rečima sagovornika, muškarci koji su tukli mladiće su izuzetno fizički spremni

Objavljeno:

Vesko Š. (54) i njegova dva sina Stefan (30) i Nikola (29), kao i njihov pajtaš Dragan B. (31), uhapšeni su zbog brutalnog premlaćivanja nekoliko mladića ispred noćnog kluba čiji su vlasnici.

Posle velike tuče koja je zabeležena na nadzornim kamerama, pored njih četvorice uhapšena su i braća Đorđe (20) i Vuk P. (19), koje je četvorka boksera i kik-boksera brutalno tukla rukama i nogama, čak i u momentima kada su nepomično ležali. Sumnja se i da su Vesko i njegovi sinovi, kao i Dragan B. isprebijali još trojicu maloletnika.

Prema poslednjim saznanjima, do tuče je došlo posle svađe jer je društvo tinejdžera po dolasku u klub saznalo da je separe koji su rezervisali zauzet.

POČELO OD RASPRAVE

— Navodno, prvo je došlo do rasprave sa konobarom, a onda su ti momci napustili lokal i hteli su da odu nadrugo mesto. U društvu im je bio i momak koji je taj dan slavio punoletstvo – objašnjava izvor.

Takva odluka koštala ih je žestokih batina.

- Kako kažu svedoci, za njima je krenuo jedan od sinova vlasnika lokala. Posle kraće prepirke udario je jednog od braće. Drugi je pokušao da priskoči u pomoć bratu, a onda su sa druge strane stigli i vlasnik lokala, drugi sin i još jedna osoba. U tom momentu su počeli brutalno da prebijaju dvojicu mladića. Povrede su zadobili i ljudi koji su pokušali da spreče pomahnitalu četvorku – navodi izvor.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram/192.rs

DEBELI DOSIJEI

Prema rečima sagovornika, muškarci koji su tukli mladiće su izuzetno fizički spremni.

— Jedan od batinaša je aktivan bokser i takmiči se za klub iz Beograda. Njegov brat je ranije bio aktivni kik-bokser. Ta porodica je bogata, imaju skupe automobile, motore i nekretnine. Logično je da se mnogi zapitaju čime se bave, jer je teško toliko para zaraditi samo od ugostiteljstva. Dragan B. je u Prijepolju poznat i kao opaki kik-bokser – tvrdi sagovornik iz ovog grada.

Izvor za njega tvrdi da je reč o čoveku koji ima podebeo dosije.

— On je na uslovnoj jer je pre manje od mesec dana pucao na kuću i ranio kućnog ljubimca jednog dečka iz Prijepolja. I tada je svemu prethodila tuča – dodaje naš izvor koji podseća da se u lokalu uhapšenog Veska često dešavaju incidenti i da je ranije bilo i pucnjava.

“SVEDOCI ĆE DA LAŽU”

Povređeni mladići su u bolnicu u Prijepolju dovezeni sa lisicama na rukama, pošto su uhapšeni zbog učešća u tuči.

— Za mene je ovo što se dogodilo mojoj deci pokušaj ubistva. Njih su pretukli kriminalci debelih dosijea. Oni su uigrani tim koji ima advokate koji ih vade iz problema. Čula sam da su već organizovali da svedoci daju lažne iskaze – besno je juče rekla Snežana P., majka povređenih momaka.

Bonus video:

00:15

Tuča kod Meka na Vidikovcu

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.