SRPSKA POLICIJA TRAGA ZA "OPASNIM MOMCIMA": Počinili ubistvo i ranjavanje
Ilustracija, Foto: Kurir, Društvene mreže

potraga

SRPSKA POLICIJA TRAGA ZA "OPASNIM MOMCIMA": Počinili ubistvo i ranjavanje

Glavni napadač je u bekstvu, a ono što je poznato je da ima oko 25 godina, da je bio obučen u crno

Objavljeno:

Na teritoriji Srbije i dalje su u toku tri velike potrage za napadačima, odnosno, za osumnjičenima za učešće u obračunu u pokušaju ubistva pripadnika obezbeđenja noćnog kluba "Stefan Braun" M.Č. (41), a poternica je raspisana za A.Š. i Stefanom V., potom, traga se napadačima koji su pre nekoliko dana pucali u navijača Miloša Mandića Mandaru u Novom Sadu, a poslednja potraga raspisana je za ubicom Branislava Penčića bivšeg vođe navijačke grupe "Head hunters" koji je ubijen u klasičnoj sačekuši u Obrenovcu.

Ispalio 8 metaka na šefa obezbeđenja kluba "Stefan braun" i pobegao

Podsetimo, šef obezbeđenja noćnog kluba, kako se sumnja, ranjen je na samom ulazu u Stefan Braun. Prema nezvaničnim informacijama, u klubu je prethodno između dve grupe mladića izbio sukob, navodno zbog devojke. Obezbeđenje je nasilnike izbacilo napolje, ali se prema trvrdnjama svedoka, jedan od njih vratio sa pištoljem i pokušao da uđe u pun klub. Međutim, tada je naleteo na Mira Č. i odmah ispalio osam hitaca od koga je sedam pogodilo šefa obezbeđenja.

Glavni napadač je u bekstvu, a ono što je poznato je da ima oko 25 godina, da je bio obučen u crno. U međuvremenu Viši sud u Beogradu, na predlog tužilastva odredio je pritvor do 30 dana Slavoljubu T. i Nikoli S. koji se sumnjiče da učestvovali u pokušaju ubistva Mira Č., šefa obezbeđenja kluba "Stefan Braun".

Sud nije prihvatio predlog da pritvor bude određen i Milici D., koja se sumnjiči da ih je odvezla sa lica mesta i pomogla im da pokušaju da se sakriju od policije.

1 / 9 Foto: Profimedia

Podsetimo, svo troje je saslušano su negirali izvršenje krivičnog dela.

Oni su, kako se navodi, negirali su da su učestvovali u pucnjavi u kojoj je teško ranjen Miro Č. Milica D., kojoj se stavlja na teret pomoć učiniocima posle izvršenog krivičnog dela, izjavila je da im nije pomagala da pobegnu sa lica mesta i pokušaju da se sakriju.

Pucali u Mandaru u Detelinari i pobegli kolima

Navijač FK Novi Sad Miloš Mandić Mandara, ranjen u klasičnoj sačekuši u novosadskom naselju Detelinara. On je u napadu zadobio prostrelne rane potkolenice i natkolenice i povređena mu je aorta, a i dalje se nalazi u indukovanoj komi.

Od ranije je poznat policiji, ima nekoliko krivičnih prijava za teške telesne, drogu, oružje i osuda za ista dela.

Ono što je, prema rečima našeg sagovornika utvrđeno, je da napadači nisu imali nameru da ga likvidiraju, nego da ga, kako navodi - zaplaše.

- Skinute su nadzorne kamere i policija ih pregleda. Problem je u tome što unutar Detelinare nema nadzora, nego samo na glavnom putu, te istražitelji gledaju koja vozila su prolazila, odnosno, koja su bila parkirana, pa pokušavaju da ih povežu sa napadačima. Jedina šansa im je da uspeju da označe auto u kojem su bili - navodi osoba iz istrage.

Pucač sa crnom fantomkom ubio vođu "Head huntersa" u budžaku u Obrenovcu, pa pobegao

Bivši vođa navijačke grupe Head Hunters FK "Partizana" Branislav Penčić (41) ubijen je u klasičnoj sačekuši u subotu kada mu je napadač prišao u pucao mu u srce, a policija je raspisala potragu za ubicom i saučesnikom.

Kako "Telegraf.rs" saznaje, Penčić je usmrćen sa tri hica iz pištolja sa prigušivačem. Jedan od ispaljenih hitaca zavrsio mu je u grudima i umro je na rukama svoje supruge ispred zgrade u kojoj živi.

1 / 5 Foto: Profimedia

- Do sada smo utvrdili da je reč o klasičnoj sačekuši. Ubica je čekao iz zasede Penčića i ubio ga ispred zgrade i salona gde živi sa porodicom. Policija je pronašla tri čaure i na osnovu toga utvrdila da je pucano iz pištolja sa prigušivačem. Po svemu sudeći radi se o profesionalcu koji ga je overio poslednjim ispaljenim - kaže naš izvor.

Branislav Penčić prvi put je ranjen 2016. godine na autobuskoj stanici u Obrenovcu. Do 2013. godine je bio vođa navijača grupe “Hed hanters”, koja je do tada važila za ozbiljnu grupu u navijačkom svetu.

Bonus video:

02:30

ALEKSANDAR RADOJIČIĆ O PREMIJERI ZALJUBLJENOG ŠEKSPIRA: Napravili smo sjajnu predstavu, drago mi je što sam deo ekipe

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.