ONA JE UBILA ŽESTOKOG MOMKA DEVEDESETIH, NIJE NI TREPNULA! Tu nije bio kraj, Beograđanka je ušla u anale okrutnosti
Jasmina Cvetković zvana Crna Jasmina, Foto: Printscreen

opasna žena

ONA JE UBILA ŽESTOKOG MOMKA DEVEDESETIH, NIJE NI TREPNULA! Tu nije bio kraj, Beograđanka je ušla u anale okrutnosti

Crna Jasmina trenutno se nalazi na odsluženju kazne zbog brutalnog ubistva i ostaće u zatvoru do 2027. godine

Objavljeno:

Jasmina Cvetković Ili Jasmina Antonijević. I jednostavno i zauvek - Crna Jasmina. Svakako, godina 44. Beograđanka. Dvostruki ubica. Narkomanka.

PRVA ŽRTVA

Zvala se Jasmina Antonijević kadaje došla na stupce crne hronike. Marta 2000. godine, hicima iz pištolja, ubila je Aleksandra Paunovića (22), zvanog Mali Paun. Ona je posle tog zločina ispričala da ju je Paunović, s kojim se verila četiri dana pre ubistva, svakodnevno šamarao i maltretirao.

- Veče pre ubistva bio je nervozan zbog mog telefonskog poziva, a kobnog dana mi je naredio da zatvorim prozor i rekao: "Sada ćemo da rešimo ovo zauvek". Uplašila sam se i uzela njegov pištolj, a kad je krenuo prema meni, pucala sam - ispričala je ona i sud joj je presudio sedam godina zatvora.

A, Aleksandar Paunović bio je osuđen na četiri godina zatvora zato što je, kao dečak od 15. godina, u oktobru 1994. ubio Dejana Marjanovića Šabana, jednog od šefova mafije na Zvezdari.

DRUGA ŽRTVA

Izašla je iz zatvora. A onda je, u stanu na Miljakovcu, u Ulici Nikole Marakovića 27, nožem iskasapila momka Milana Tomovića (38).

Njih dvoje su kobne večeri u došli u stan prijatelja V. P. Tu su se posvađali. Jasmina je vikala na Milana, a onda mu lupila šamar. I ona ga je prvo ubola nožemu srce. U hodniku je bilo kao u klanici, a Milan je bio u lokvi krvi.

Žena-ubica se dala u beg. Uhapšena je 17. oktobra 2014. godine. Dve godine kasnije potvrđena joj je presuda – 13 godina robije!

Crna Jasmina ostaće u zatvoru do 2027. godine.

Bonus video:

00:31

Hapšenje dvojice osumnjičenih za ubistvo Branislava Penčića u Obrenovcu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.