UBIJENA VERA PRE NEKOLIKO GODINA DOŽIVELA JE STRAŠNU TRAGEDIJU! Komšija je sad upucao, a sve je počelo 1995. godine
Vera Đekić, Foto: Facebook/Vera Đekić

TUGA

UBIJENA VERA PRE NEKOLIKO GODINA DOŽIVELA JE STRAŠNU TRAGEDIJU! Komšija je sad upucao, a sve je počelo 1995. godine

Dušan je svakodnevno bacao hranu i smeće kroz prozor svog stana

Objavljeno:

Dušan Zagorac (76) ubio je komšinicu Veru Đekić (62) i policajca na dužnosti Ivana Đurđevca (28), a zatim je sebi oduzeo život posle višečasovne drame koja je trajala u Ulici 7. septembra u Zaječaru.

Prema svim raspoloživim saznanjima, Dušan je godinama maltretirao svoju komšinicu Veru i tokom kobne noći on je uznemiravao nesrećnu ženu i to zbog toga što mu je dolazila velika toplota iz njenog stana.

PROBLEMI POČELI 1995. GODINE

– Dušan je bio prek i bezobrazan. Nije razgovarao ni sa kim i delovao je kao nezgodan čovek. Problem sa Verom je napravio još od kada se doselio ovde 1995. godine iz Hrvatske i sa majkom kupio stan u zgradi – navode komšije nesrećne žene i svirepog ubice.

Prema njihovim rečima, Dušan je svakodnevno bacao hranu i smeće kroz prozor svog stana.

Stalno je smrdelo. Kada bi ugrejalo sunce, nismo mogli da prođemo dvorištem. Sva ta hrana bi uglavnom završila kod Vere na terasi, jer je njen stan ispod njegovog. Mučenica je ludela od toga. Zamislite da vam ostaci hrane završe na čistom vešu i terasi. Zbog toga su se njih dvoje uglavnom prepirali – dodaje jedna komšinica.

Sagovornica dodaje da je Dušan sve radio iz inata.

– Majka mu je preminula pre dve godine, a bila je teško bolesna. On je i njene pelene bacao na Verinu terasu. Stalno ju je uznemiravao i pričao da mora da isključi grejanje. Vikao je sa prozora, non-stop joj je lupao na vrata, zvonio, upadao kod nje, stolicom joj je udarao na vrata, žalio se svima kako ga Vera „vibrira” – dodaje sagovornica.

PISALA PISMO I MOLILA

Drugi komšija dodaje da je nesrećna žena pokušavala da reši problem na sve moguće načine.

– Pokušala je lepo sa njim. Skretala mu je pažnju da to što radi nije dobro. Zvala je i Komunalnu policiju, ali oni bi samo došli i pošto on ne bi otvarao vrata, oni bi se okrenuli i otišli. Pisala mu je i pisma u kojima ga je molila da prestane. Išla je i ranije na vrata, ali ni njoj nije želeo da otvori. Takođe, dok joj je muž bio živ i on je čovek pokušavao da reši problem, ali bezuspešno – navode komšije iz zgrade.

Kako dodaju, Vera je imala strašnih problema sa Zagorcem.

– Vera ga se plašila i žalila se da je maltretira. Policija je dolazila pre samo tri-četiri dana. Jednom prilikom je policija sa sobom povela i lekara kako bi dao procenu njegovog psihičkog stanja – navode komšije i dodaju da je nesrećna žena htela čak i da proda stan jer nije mogla više da trpi torturu.

VERINA TUŽNA SUDBINA

Kako nezvanično saznaje, ubijenu Veru pratila je teška sudbina jer joj se muž navodno ubio pre nekoliko godina.

– Verin muž je digao ruku na sebe kada je ona bila u vikendici pre dve godine. Imao je nekoliko ugrađenih stentova i neke nesnosne bolove. Sećam se da je pričala da je mučenik zapevao kada ide u toalet koliko ga je sve bolelo. Sačekao je da ona ne bude kod kuće i pištoljem se ubio. Tuga. Ona se od toga jedva oporavila – navodi sagovornik, pa dodaje da je Verin suprug bio čuvar u zatvoru i da je zbog toga imao pištolj kojim je sebi oduzeo život.

Haos u ponedeljak uveče počeo je oko 22 časa.

– Čuli smo pucanj i zvali policiju. Kada su došli da intervenišu, taj čovek, kome sam posle toliko godina tek danas ime saznao, počeo je da puca i na patrolu. Tom prilikom ranio je policajca, koji je kasnije preminuo. Ubrzo su stigli policajci iz Beograda i helikopter, jer se Dušan zatvorio na tavanu zgrade i odbijao da izađe – navodi sagovornik.

Nakon nekoliko sati drame u zgradu je bačena šok bomba, a kada se policija popela do krova, zatekla je mrtvog Zagorca, koji se ubio iz pištolja koji je imao nelegalno. Istim pištoljem Zagorac je ubio Veru i Ivana.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.