ALEKSIĆ RAZMENJIVAO NEŽNOST U HODNIKU SUDA! Ona se nije odvojila od njega, došao na suđenje optužen za silovanje
Mika Aleksić i njegova žena Biljana, Foto: Stefan Stojanović

ročište

ALEKSIĆ RAZMENJIVAO NEŽNOST U HODNIKU SUDA! Ona se nije odvojila od njega, došao na suđenje optužen za silovanje

Aleksić je optužen za četiri krivična dela silovanja, od toga dva u produženom trajanju i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja, od čega su dva takode kvalifikovana u produženom trajanju

Objavljeno: 11:07h

Vlasnik škole glume Miroslav Mika Aleksić optužen za vise silovanja i polnih uznemiravanja polaznica njegove škole, stigao je u Viši sud u Beogradu gde će danas nastaviti da iznosi svoju odbranu.

Aleksić je zajedno sa svojim advokatima, ženom i bivšim fudbalerom Dušanom Savićem u zgradu Palate pravde, a ispred su ga kao i prethodni put sačekali aktivisti sa transparentom na kom piše: "Verujemo Mileni Radulović".

1 / 10 Foto: Stefan Stojanović

Aleksić je osam meseci proveo u pritvoru i još šest meseci u kućnom pritvoru sa nanogvicom. Ta mera mu je ukinuta 10. marta, a Apelacija je odbivši žalbu tužilaštva potvrdila prošle nedelje.

Aleksić je optužen za četiri krivična dela silovanja, od toga dva u produženom trajanju i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja, od čega su dva takode kvalifikovana u produženom trajanju.

1 / 6 Foto: Stefan Stojanović

Njega je prva za seksualno zlostavljanje prijavila glumica Milena Radulović, a ubrzo se optužbama protiv njega pridružila Iva Ilinčić, pa i druge devojke.

Uhapšen je 16. januara prošle godine i do 10. septembra je bio u pritvoru, koji mu je tada zamenjen kućnim pritvorom uz elekronski nadzor.

Bonus video:

00:22

Mika Aleksić stigao na suđenje u Palatu pravde

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.