NENAD PERIŠ JE TRAŽIO DA SE VIDI SA MATEJEVIM DRUGOVIMA: Otkrio je o čemu su razgovarali
Nenad Periš, Foto: Facebook, Privatna Arhiva

slučaj periš i dalje nije zaključen

NENAD PERIŠ JE TRAŽIO DA SE VIDI SA MATEJEVIM DRUGOVIMA: Otkrio je o čemu su razgovarali

Dosadašnja istraga je utvrdila da Matej nije bio u sukobu ni sa kim

Objavljeno: 16:06h

Potraga za Matejem Perišem (28) iz Splita koji je pre više od tri meseca nestao u Beogradu i dalje traje. Njegov otac otkriva da je po povratku u Split razgovarao sa njegovim prijateljima.

- Video sam se drugovima mog sina. Pričali smo o svemu, ali niko od njih ne zna zbog čega je i gde je Matej nestao. Mogu vam samo reći da su potrešeni sada isto kao i pre 90 dana. Mozaik još nisam skopio niti znam gde je moj sin. Verujem da je dobro i čekam ga - kaže Periš koji snagu nalazi u veri.

Nenad Periš pre nekoliko dana nakon skoro tri meseca napustio je Beograd. Vratio se u Split gde mu je porodica.

- Moje srce je u Beogradu gde mi je nestao sin. U stalnom kontaktu sam sa beogradskom policijom. Za sada nema novih infomacijama. Potraga se nastavlja i sa lepim vremenom ona će se intezivirati. Ja i dalje čekam da vidim Mateja- kaže Nenad.

1 / 6 Foto: Stefan Stojanovic

Nakon 90 dana zahvalan je svim ljudima koji su uključeni u potragu za njegovim sinom.

Matej Periš je nestao u noći između 30. i 31. decembra prošle godine kada je napustio beogradski klub "Gotik". Pre nego što je izašao napolje platio je konobaru flašu viskija. Njegovi prijatelji i policiji i Nenadu su rekli da su mislili da se Matej zapričao sa nekim. Tek kada su videli da je ostavio jaknu uplašili su se za njega.

Dosadašnja istraga je utvrdila da Matej nije bio u sukobu ni sa kim. Međutim, niko sa sigurnošću nije mogao da potvrdi da je on upao u Savu.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.