OVO JE ŽENA KOJA JE ŽRTVA SVIREPOG ZLOČINA: Ubica je Veru godinama MALTRETIRAO! (FOTO)
Ubijena Vera Đekić, Foto: Facebook/Vera Đekić

UBISTVO U ZAJEČARU

OVO JE ŽENA KOJA JE ŽRTVA SVIREPOG ZLOČINA: Ubica je Veru godinama MALTRETIRAO! (FOTO)

U tužilaštvu kažu i da u ovom zločinu nije bilo još povređenih policajaca, kako se spekuliše u medijima

Objavljeno:

Vera Đekić (62), ubijena je sinoć u Zaječaru, a njoj je život skratio komšija D. Z. nakon kraće svađe. On je nakon toga pucao na policiju kojoj je pružao otpor, tada je ubio policajca Ivana Đ. (28), a zatim je poresudio i sam sebi.

Sve se desilo sinoć u Ulici 7. septembra u Zaječaru. Počelo je oko 22 sata kada su se čuli pucnji. Tada su komšije pozvale policiju, a ispostavilo je da je D. Z. ubio komšinicu V. Đ. koju je godinama maltretirao.

Vera Đekić
Vera Đekićfoto: Facebook/Vera Đekić

Po dolasku policije, kojoj je pružao otpor, on je pucao i na njih, i tom prilikom je poginuo mladi policajac Ivan Đ. (28). Da bi ga savladala, policija je opkolila ceo kvart, ali je on pola sata iza ponoći izvršio samoubistvo.

D. Z. je, inače, izbegao je iz Hrvatske, a V. Đ., koju je ubio, godinama je maltretirao. U tužilaštvu su rekli za Telegraf.rs da on nije bio policajac, kako se spekulisalo u medijima.

U Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru rekli su za Telegraf.rs da se D. Z., glavni akter sinoćne drame u tom gradu, ubio iz vatrenog oružja koje nije bilo u legalnom posedu.

U tužilaštvu kažu i da u ovom zločinu nije bilo još povređenih policajaca, kako se spekuliše u medijima.

- D. Z. je samoubistvo izvršio pucnjem iz vatrenog oružja, koje nije bilo u legalnom posedu. Ranjenih u događaju nije bilo, odnosno netačni su navodi da su u događaju povređena još dva policijska službenika - kažu u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru za Telegraf.rs.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.