POZNAT IDENTITET SRPKINJE UBIJENE U FRANKFURTU: Novi detalji stravičnog zločina!
Ilustracija, Foto: Profimedia

STRAŠNO

POZNAT IDENTITET SRPKINJE UBIJENE U FRANKFURTU: Novi detalji stravičnog zločina!

Uzdahnula je posle teške borbe za život u ponedeljak, a osumnjičenom muškarcu je određen pritvor

Objavljeno:

Tanja Pavlović (40) iz Korenite kod Loznice umrla je posle dvodnevne borbe za život, u ponedeljak u bolnici u Nemačkoj, pošto ju je muž presreo kolima na auto-putu i izbo je nožem.

Nemački mediji preneli su da je nesretnu ženu kolima, navodno, presreo muškarac sa kojim je bila vezu, „koji nije državljanin Srbije“.

Osumnjičeni za zločin je odmah uhapšen, dok je teško provređena žena prevezena u bolnicu, gde su se lekari borili za njen život, ali bez uspeha, jer se ispostavilo da su povrede i rane bile smrtonosne.

Uzdahnula je posle teške borbe za život u ponedeljak, a osumnjičenom muškarcu je određen pritvor.

Istraga tek treba da odgovori na sve okolnosti tog zločina. U međuvremenu, pojavile su razne glasine. Pored ostalog, pominje se da osumnjičeni nije naš državljanin, a tačno je da je rodom iz Valjeva.

1 / 5 Foto: Profimedia

Spominje se i da mu je, navodno, Tanja završila papire da dođe u Nemačku, gde se ona otisnula pre nekoliko godina. Nema ni pouzdanih informacija da je bila udata za napadača.

"Istina je da je Tanja bila udata za poznatog šabačkog pevača, M. T, sa kojim ima dvoje odrasle dece, sina i kćerku", priča nam komšija porodice nastradale.

"Ima kćerku u Novom Sadu na fakultetu, a sin u Šapcu radi sa ocem. Tanja je bila divna osoba. Svi su je u kraju voleli. Imala je veliko ljudsko srce, koje je osećalo svačiju muku i kad bi god mogla pomagala je ljudima. Jako je bila privržena porodici u selu, gde joj žive majka i brat", objašnjava ovaj komšija..

U selu Korenita, njenom delu uza magistgralni put Loznica-Valjevo, na nekoliko desetina metara od centra susednog sela Brezjaka, u kući njene porodice je tuga. Okupljaju se njeni najmiliji, rodbina, prijatelji, komšije, kumovi. Svi su u neverici.

Tanja će biti sahranjena danas (nedelja) na gorblju selu Korenita, na samo desetak metara od rodne kuće.

"Ona je bila i dobra majka i dobra rođaka, ćerka, komšinica - pričali su juče u centru sela Brezjaka, kod seoske crkve. Sveštenik veli da je bila posvećena veri i da je dolazila na liturgije kada je bila u zemlji", navodi sagovornik.

Bonus video:

00:31

Hapšenje dvojice osumnjičenih za ubistvo Branislava Penčića u Obrenovcu

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.