CARINICI ZAPLENILI 200 PAKLICA CIGARETA NA HORGOŠU: Evo gde je bila "uštekana" neprijavljena roba! (FOTO)
Zaplenjena roba, Foto: Uprava carine

akcija policije

CARINICI ZAPLENILI 200 PAKLICA CIGARETA NA HORGOŠU: Evo gde je bila "uštekana" neprijavljena roba! (FOTO)

Oko 200 paklica cigareta "marlboro", izvađenih iz pomenute pregrade je zajedno sa kamionom i vozačima preuzela policija u dalju nadležnost

Objavljeno:

Carinici su na prelazu Horgoš, u saradnji sa policijom, sprečili pokušaj krijumčarenja cigareta, koje su bile sakrivene u specijalnoj pregradi napravljenoj u podu jednog kamiona.

Prekršaj je otkriven kada je za kontrolu na izlazu iz zemlje izdvojen kamion sa prikolicom bujanovačkih registarskih oznaka, koji je prevozio drvenu i aluminijumsku stolariju ka Švajcarskoj.

Na pitanje da li osim prijavljene robe imaju još nešto što bi trebalo prijaviti carinskoj kontroli, 29-godišnji vozač i njegov nešto stariji kolega, obojica državljani Republike Srbije albanskog porekla, odgovorili su odrično.

1 / 4 Foto: Uprava carine

Kamion je upućen na pregled mobilnim skenerom, kada su uočene nepravilnosti u patosu kamionske kabine.

Skidanjem plastike sa obe strane stepeništa pronađena je dodatno prepravljena pregrada u šasiji vozila, koja je bila ispunjena cigaretama.

Oko 200 paklica cigareta "marlboro", izvađenih iz pomenute pregrade je zajedno sa kamionom i vozačima preuzela policija u dalju nadležnost.

Bonus video:

00:38

Rečna policija u potrazi za Matejem Perišem

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.