KAMERE SU SNIMILE PETLJU GDE SE ISKLJUČIO KOLIMA, ALI... Od Živojina ni trag ni glasa, porodica očajna!
Nestali Živojin Strzović, Foto: Printscreen, Printscreen/Google Maps

POTRAGA U TOKU

KAMERE SU SNIMILE PETLJU GDE SE ISKLJUČIO KOLIMA, ALI... Od Živojina ni trag ni glasa, porodica očajna!

Porodica apeluje na sve ukoliko primete Živojina da odmah jave najbližoj stanici policije ili na broj telefona: 063 73 02 550

Objavljeno:

Mesec dana nema ni traga ni glasa od Živojina Strizovića iz Brđana koji je poslednji put viđen u Preljini 14. februara nakon što je završio sa poslom. U potragu za njim uključeni su pripadnici policije iz Čačka i Gornjeg Milanovca kao i Sektor za vanredne situacije.

- On je oko četiri sata završio sa poslom u Preljini, kada je trebalo da stigne kući, međutim nije se pojavio. Od tog trenutka prijavili smo nestanak, pretražen je teren na kopnu kao i reka Zapadna Morava, ali uzalud. Prema snimcima sa sigurnosnih kamera videli smo da se isključio na petlji u Pakovraću - rekla je za RINU njegova sestra Sanja.

Pronađen Živojinov automobil
Pronađen Živojinov automobilfoto: RINA

Ono što im je ulilo nadu jeste Živojinov automobil marke reno megan, koji je pronađen na parkingu kod jednog ugostiteljskog objekta u blizini brane u Parmencu.

- Imali smo nekoliko dojava da je automobil viđen, ali su neke bile pogrešne. Svakako zahvaljujemo svim ljudima na informacijama, jer nam sve znači. Njegov automobil pronađen je na parkingu u Parmencu i to nas je uputilo na pretragu tog terena - kaže sestra nestalog Živojina.

Porodica apeluje na sve ukoliko primete Živojina da odmah jave najbližoj stanici policije ili na broj telefona: 063 73 02 550.

Bonus video:

00:39

Pucnjava ispred kluba Stefan Braun

(Espreso/RINA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.