BELIVUKOV ADVOKAT SAOPŠTIO: Pripremno ročište odloženo, a evo i zašto!
Specijalni sud u Beogradu, Foto: Nemanja Nikolić, Nenad Kostić

SAOPŠTENO JE

BELIVUKOV ADVOKAT SAOPŠTIO: Pripremno ročište odloženo, a evo i zašto!

Kako je advokat dodao, predsednik sudskog veća obavestila je advokate da odluka o zatraženim izuzećima još nije stigla, kao i da je odloženo i današnje i sutrašnje pripremno ročište

Objavljeno: 15:13h

Današnji nastavak pripremnog ročišta kriminalnoj grupi Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, odloženo je jer odluke o zatraženom izuzeću tužilaca i celog sudskog veća nisu dostavljene - rekao je advokat optuženog Belivuka, Nikola Ristović.

Nikola Ristović, advokat Veljka Belivuka
Nikola Ristović, advokat Veljka Belivukafoto: Nemanja Nikolić, Nenad Kostić

Kako je advokat dodao, predsednik sudskog veća obavestila je advokate da odluka o zatraženim izuzećima još nije stigla, kao i da je odloženo i današnje i sutrašnje pripremno ročište.

Advokati će o narednom pripremnom ročištu biti obavešteni pismenim putem.

Advokati su otišli iz Specijalnog suda, kao i optuženi koji su došli sa slobode.

Kako se saznaje, ostali optuženi nisu dovođeni iz pritvora u Specijalni sud.

Podsetimo, na pripremnom ročištu održanom u utorak, odbrana Veljka Belivuka zatražila je izuzeće i predsednika Višeg suda u Beogradu Aleksandra Stepanovića, i tužioca za organizovani kriminal Mladena Nenadića, ali i celog sudskog veća koje treba da sudi okrivljenima i postupajućeg tužioca Saše Ivanića koji je vodio čitavu istragu protiv ovog klana.

Republičko javno tužilaštvo odmah je sutradan odbilo zahtev odbrane za izuzeće tužioca Mladena Nenadića, dok ostale odluke još nisu donete.

Bonus video:

12:20

OVO MI DAJE NADU DA ĆU SAZNATI ŠTA SE TO VEČE DESILO SA MATEJEM: Nenad Periš u suzama završio razgovor o svom nestalom sinu

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.