SILOVATELJI IZ BELE CRKVE OSUĐENI NA PO 16 GODINA ROBIJE Zlostavljali mladića, pa ga opljačkali u napuštenoj zgradi
Ilustracija, Foto: Filip Plavčić, Dragan Kadić, Ilustracija

jezivo

SILOVATELJI IZ BELE CRKVE OSUĐENI NA PO 16 GODINA ROBIJE Zlostavljali mladića, pa ga opljačkali u napuštenoj zgradi

Dvojica mladića teretila su se da su Slobodana P. u kući pretukli, a zatim ga terali da ih oralno zadovoljava i na kraju ga opljačkali

Objavljeno:

Nikola M. (23) i Milan N.(23) osuđeni su pravosnžno na po 16 godina zatvora, zbog krivičnog dela silovanja i teške krađe. Oni su oglašeni krivim zbog toga što su, kako je to sud utvrdio, pre dve godine silovali mladića Slobodana P. u Beloj Crkvi.

Naime, njima dvojici je, odlukom Višeg suda u Pančevu, prvenstvno bila izrečena kazna od po 17 godina i dva meseca zatvora, ali je Apelacioni sud umanjio ovu kaznu za po godinu dana, tako da će obojica robijati po 16 godina.

Podsetimo, dvojica mladića teretila su se da su u septembru 2020. godine, Slobodana P., koji je tada imao 19 godina, u kući pretukli, a zatim ga terali da ih oralno zadovoljava i na kraju ga opljačkali.

- Presreli su me na ulici oko 23 sata. Uhvatili su me za ruku i na silu odveli u sobu. Više od tri sata su me mučili. Udarali su me pesnicama, šipkom i šutirali me i terali da ih oralno zadovoljavam. Na kraju me je jedan od njih i silovao - ispričao je nesrećni Slobodan nakon nemilog događaja.

On je tada rekao i da su ga nakon iživljavanja i pretnji izbacili napolje kroz prozor, ali je nekako uspeo da se dočeka na noge i da se odvuče do kuće kod oca, sa kojim je otišao kod lekara koji su pozvali policiju.

Molio za život

On kaže da se samo molio da preživi, ali oni nisu hteli da ga puste do dva ujutru.

- Kada sam im tražio vode, dali su mi flašu s urinom, a to sam shvatio posle prvog gutljaja. Nakon toga me je Nikola šutnuo i polomio dva prsta. Zatim su me ponovo naterali da oralno zadovoljim Milana, a posle me je Nikola i silovao. Moji urlici se nisu čuli od glasne muzike, a Milan je na kraju, posle telefonskog razgovora, rekao: "Ovo je pogrešan dečko" - kaže Slobodan i dodaje da je od monstruma pobegao kroz prozor, kao i da kao jedini razlog zlostavljanja vidi to što se družio s devojkom u koju je Milan zaljubljen.

Bonus video:

02:27

Otac osumnjičenog za ubistvo: Moj sin je iz samoodbrane uzeo nož

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.