"JUČE SMO PRIČALI, JUTROS SU NAM JAVILI DA JE UMRLA"! Oglasio se brat preminule doktorke iz Paraćina, reči su BOLNE
Doktorka Ana Jaćimović, Foto: Privatna arhiva

TUGA

"JUČE SMO PRIČALI, JUTROS SU NAM JAVILI DA JE UMRLA"! Oglasio se brat preminule doktorke iz Paraćina, reči su BOLNE

Zbog svega toga počeli su da joj otkazuju jetra i desni bubreg, zbog čega joj je bila ugrađena bubrežna sonda i hepatobilijarni dren koji je nosila mesecima

Objavljeno:

Doktorka Ana Jaćimović iz Paraćina koja je bolovala od karcinoma debelog creva, sa metastatskim promenama, danas je preminula.

Njen brat Dragan kaže da je Ana bila "duša od čoveka", i da je kao doktorka pomagala svojim pacijentima. Kako kaže, već sinoć se znalo da neće preživeti.

- Juče smo išlu u privatnu kliniku da je vidimo, doktorka nas je zvala. Verovatno je znala da više nema snage da se bori. Bili smo sa njom i pričali. Međutim, jutros su nas pozvali i rekli su nam da je preminula - priča potresno Dragan.

On kaže da su se pripremali da je vode na operaciju u Nemačkoj, međutim, prema njegovim rečima korona je zakomplikovala njeno zdravlje.

- Dobila je koronu, pa je to ubrzalo njenu bolest. Proširilo se na pluća i ona se ugušila. Vidimo da pare ne vrede ništa. Da ne mogu da spasu glavu - kaže Dragan.

Ana Jaćimović
foto: Budi human

Dragan kaže da se oseća jako teško nakon dve godine "pakla" i da ovo može da naškodi njegovom zdravlju jer boluje od multipleskleroze.

Podsetimo, Ana se od februara prošle godine borila sa teškom dijagnozom. Od avgusta joj se zakomplikovalo stanje, jer se bolest proširila i imala je metastaze po stomaku, mokraćnim putevima, plućima.

Zbog svega toga počeli su da joj otkazuju jetra i desni bubreg, zbog čega joj je bila ugrađena bubrežna sonda i hepatobilijarni dren koji je nosila mesecima.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.