PRODAT DELTA SITI: Saznalo se i ko je kupac, POSEDUJE VEĆ SVAŠTA
Foto: Espreso

OPALA

PRODAT DELTA SITI: Saznalo se i ko je kupac, POSEDUJE VEĆ SVAŠTA

Delta city je upravo prodat

Objavljeno:

Poznati beogradski tržni centar Delta siti, prodat je kompaniji MPC Properties.

Kompanija MPC Properties, regionalni lider u izgradnji i upravljanju nekretninama, kupila je Delta City šoping centar, čime je potvrdila svoju lidersku poziciju, potvrđeno je iz ove kompanije.

Kako navode, MPC Properties ima najduže iskustvo i ekspertizu u izgradnji, invenstiranju, razvoju, akvizicijama i upravljanju komercijalnim nekretninama, a trenutno poseduje i upravlja impresivnim portfoliom sastavljenim od poslovnih objekata i šoping centara, građenih po najvišim svetskim standardima i na najboljim gradskim lokacijama.

Delta City je jedan od najposećenijh šoping centara, i to ne samo u Beogradu već i u celoj zemlji, koji zbog svoje jedinstvenosti privlači veliki broj posetilaca, koji su ovom šoping centru lojalni još od 2007. godine kada je centar i otvoren. Dodajući svom porfoliju ovaj uspešan centar, MPC će imati priliku da, koristeći svoju ekpertizu i najbolju praksu, poboljša i unapredi isksutvo na ovoj šoping destinaciji.

Ubica pokušao da namami učenike da izađu iz učionice: Snimak unutar škole u kojoj je bila pucnjava

Ova akvizicija je deo je MPC retail portfolia koji čine UŠĆE Shopping Center, BEO Shopping Center, Mercator centar Beograd, i Immo Outlet centar.

(Espreso/telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.