SRPSKE KOMPANIJE NA SVETSKOJ IZLOŽBI U DUBAIJU! Pored naših, prisutne će biti i firme iz regiona
Kompanija/ilustracija, Foto: Profimedia

hit

SRPSKE KOMPANIJE NA SVETSKOJ IZLOŽBI U DUBAIJU! Pored naših, prisutne će biti i firme iz regiona

Srpski biznis centar otvoren je proteklog vikenda i njegov prostor i infastrukturu već koriste prve kompanije iz Srbije

Objavljeno:

Privredna komora Srbije danas je najavila da će, pored kompanija iz Srbije, firme Severne Makedonije i Albanije, sa prostora inicijative Otvoreni Balkan (Open Balkan), moći će da koriste prostor Srpskog biznis haba za predstavljanje na najvećoj Svetskoj izložbi Ekspo 2020 Dubai.

Predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež pozvao je sve kompanije Severne Makedonije i Albanije da se jave ;komori, iskoriste ovu priliku i predstave se svetu.

"Tokom narednih šest meseci moći ćete da koristite biznis hab Privredne komore Srbije kao svoj. Imaćete priliku da na Ekspo-u upoznate sjajne ljude, fantastične kompanije i da dogovorite nove poslove. Samo zajedno možemo da ojačamo region", kaže Čadež, koji je zahvalio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na inicijativi da se Otvoreni Balkan predstavi na najvećoj svetskoj smotri u Dubaiju.

Srpski biznis centar otvoren je proteklog vikenda i njegov prostor i infastrukturu već koriste prve kompanije iz Srbije koje su se predstavile na Ekspo 2020 Dubai. U ovom prostoru tokom narednih meseci biće organizovane prezentacije kompanija, kao i poslovni sastanci domaćih firmi sa potencijalim partnerima.

Ekspo 2020 Dubai najveća je svetska izložba i trajaće do kraja marta 2022. godine. Očekuje se da više od 1.000 kompanija iz Srbije predstavi svoje proizvode i usluge na toj manifestaciji.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media