DA IMAMO 8 AUTOPUTEVA U IZGRADNJI DO 1. DECEMBRA: Najava Vučića o jačanju infrastrukture
Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug

VAŽNO

DA IMAMO 8 AUTOPUTEVA U IZGRADNJI DO 1. DECEMBRA: Najava Vučića o jačanju infrastrukture

Vučić podseća da se već potpisuju ugovori za izgradnju kanalizacije sa Kinezima, Nemcima i drugim partnerima

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavo je danas da on, za razliku od njegovih političkih protivnika koji sanjaju kako da ga unište i predstave zemlju u najgorem svetlu, sanja o tome da do 1. decembra imamo ukupno osam autoputeva u izgradnji.

"Naši snovi su različiti. Neki sanjaju kako i na koji način da unište mene i moju porodicu, a manje smo važni i ja i moja deca već Srbija, koju pokušavaju na svaki način da predstave u najgorem svetlu, čak i kada je dobro predstavljena svuda u svetu i zbog vakcinacije i BDP", naveo je Vučić.

Ističe da za razliku od toga on želi i sanja da se do 1. decembra Srbija ima, pored četiri autoputa koji se sada grade, započne gradnja još četiri i da imamo ukupno osam autoputeva u izgradnji.

Da krenemo u izgradnju Fruškogorskog koridora, zatim autoputa Zrenjanin - Beograd, da nastavimo autoputa ka Crnoj Gori od Požege do Duge Poljane i da započnemo gradnju od skretanja za Požerevac do Golupca i Donjeg Milanovca, naveo je predsednik.

"Ako to uspemo, to su ti strašni uspesi", naglasio je on.

Kaže da je cilj i da se vozimo uskoro brzom prugom od Beograda do Novog Sada za samo pola sata, kao i da krenemo da gradimo brzu prugu od Beograda prema Nišu i Dimitrovgradu za brzine između 160 i 200 km na sat.

Zatim da se uradi pruga Niš - Dimitrovgrad i obnovi barska pruga od Valjeva do Vrbnice.

Ako to sve uradimo, mi smo promenili Srbiju, naglaiso je on.

Vučić podseća da se već potpisuju ugovori za izgradnju kanalizacije sa Kinezima, Nemcima i drugim partnerima i da će svi ti projekti promeniti lice Srbije.

"Mi to radimo zahvaljujući uspešnoj politici koju vodimo i Srbija je sada mnogo uglednija i rebrendirana u odnosu na ranije.

(Espreso / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.