ZAKUPCI NA ADI MORAJU DA PLATE OGROMNU SUMU NOVCA ZA GODINU DANA: Za prodaju kokica i kafe 2.000 evra
Foto: Tamara Trajković

NEVEROVATNO

ZAKUPCI NA ADI MORAJU DA PLATE OGROMNU SUMU NOVCA ZA GODINU DANA: Za prodaju kokica i kafe 2.000 evra

Oni koji žele da prodaju kokice, zavisno od lokacije, moraju da plate od 250.000 ili 150.000 dinara za godinu dana

Objavljeno:

Nije novost da cene skaču iz godine u godinu, ali se čini da sezona još uvek nije počela na Adi Ciganliji, a Beograđani su već pronašli razlog za debatu i bes zbog računa iz jednog restorana. Što se tiče zakupa kafića i objekata za prodaju kokica i sladoleda, na snazi je aktuelni cenovnik JP Ada Ciganliji.

Oni koji žele da prodaju kokice, zavisno od lokacije, moraju da plate od 250.000 ili 150.000 dinara za godinu dana, do 450.000 dinara. Na nekim mestima i 3.500 evra.

Ada Ciganlija
foto: Tamara Trajković

Prodaja krofni i kafe za poneti je po 240.000 dinara, zakup kafića je od 3 miliona dinara pa na više. Nedavno je i raspisan tender za izvođenje radova na uređenju zelenih površina kod letnje uprave ovog preduzeća, vrednost je procenjena na 50 miliona dinara.

Tenderom je predviđena gradnja avantura parka, veštačke stene, "agility" poligona i nožnog bilijara. Avantura park imaće 10 dečjih prepreka na drvenoj konstrukciji, u planu je i novi mobilijar i ozelenjavanje.

Bonus video: JEDINI SAJT ZA NEKRETNINE KOJI ĆE VAM IKADA TREBATI: Najveća ponuda, najbolji oglasi, procena fer cene, agencije od poverenja

02:41

JEDINI SAJT ZA NEKRETNINE KOJI ĆE VAM IKADA TREBATI: Najveća ponuda, najbolji oglasi, procena fer cene, agencije od poverenja

(Espreso/Blic/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.