IZDAJE STAN OD 33 KVADRATA I DAJE PUNU SLOBODU STANARIMA: A kad su videli OVAJ DETALJ, žestoko ga popljuvali
Stan, Foto: Facebook

stanodavci

IZDAJE STAN OD 33 KVADRATA I DAJE PUNU SLOBODU STANARIMA: A kad su videli OVAJ DETALJ, žestoko ga popljuvali

Izdavanje stanova mnogima je postalo ozbiljan izvor prihoda i dobre zarade

Objavljeno:

Izdavanje stanova mnogima je postalo ozbiljan izvor prihoda i dobre zarade. Često ne prezaju da postave visoke cene za svoje nekretnine, a mnogima se to obično ne dopadne. Tako ni ovog puta ljudi nisu mogli da prihvate da za stan od 33 kvadrata na Bežanijskoj kosi traže kiriju od 500 evra mesečno.

- Izdajem stan na Bežanijskoj kosi. Ima 33 kvadrata, skoro je renoviran i spreman je za iznajmljivanje. Nalazi se u prizemlju zgrade i ima malu baštu ispred samog stana. Renta je 500 evra, plus ostali troškovi. Depozit je u vrednosti jedne krije, a može i uplata na šest meseci, godinu dana ili više godina, u tom slučaju bismo mogli da se dogovorimo oko manje kirije - glasi početak objave u Fejsbuk grupi.

Takođe, vlasnik navodi da se stan prvi put iznajmljuje i da može biti namešten ili polunamešten, u slučaju da želite da ubacite vaše stvari.

- Čisto je i uredno, a odlična je i povezanost sa gradom. Prihvatam i kućne ljubimce, mogu živeti pušači, pogodno je za studente, za radnike, za parove ili samce. Ako vam se stan dopada, a mislite da je potrebno da se dodatno opremi, javite se s predlogom. U interesu mi je da imam dobar odnos s ljudima koji žive u mom stanu i za sve se možemo dogovoriti. Ako iznamljujete stan, računam da je stan vaš i u dalje stvari se ne mešam - zaključuje vlasnik.

S druge strane, iako je stanodavac krajnje fleksibilan i nudi sve pogodnosti koje bi mogle da odgovaraju potencijalnom zakupcu, ipak su se našli komentari koji se kose sa takvim viđenjem.

''Za 33 kvadrata na Bežaniji tražite 500 evra, pa ovo više nije bezobrazluk, nego prelazi u glupost'', ''Tebi očigledno nije dobro, sram te bilo'', ''Treba vam oduzeti stanove za ovakve oglase'', ''Ma ovaj luksuz na kraju grada vredi bar 800'', pisalo je ispod objave.

Bonus video:

02:41

JEDINI SAJT ZA NEKRETNINE KOJI ĆE VAM IKADA TREBATI: Najveća ponuda, najbolji oglasi, procena fer cene, agencije od poverenja

(Espreso/Kurir/Fejsbuk/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.