"KUPI SAD, PLATI BILO KAD" - KUĆU OD 250 KVADRATA PRODAJE NA RATE! Uz to i plac od 7 ari, ali i garažu i podrum
Foto: Printscreen/facebook

RETKOST

"KUPI SAD, PLATI BILO KAD" - KUĆU OD 250 KVADRATA PRODAJE NA RATE! Uz to i plac od 7 ari, ali i garažu i podrum

Kuća se nalazi na Vračaru u Svilanjcu

Objavljeno:

Društvene mreže se prepune oglasa za prodaju nekretnina, a neke objave nas neretko iznenade. Na fejsbuku osvanu je oglas u kojem je navedeno da se prodaje kuća od 250 kvadrata, a vlasnik je naglasio da postoji mogućnost plaćanja na rate.

- Kupi sad, plati bilo kad.

Kuća se nalazi na Vračaru u Svilanjcu. Njena cena je 135.000 evra, a ima i podrum i garažu.

- Prelepa kuća na Vračaru u Svilajncu sa velikim dvorištem i mogućnošću kupovine na rate. Ona se prostire na preko 250 kvadratnih metara - glasi početak objave.

- U prizemlju se nalazi impresivan dnevni boravak veličine oko 50 kvadratnih metara, kupatilo i soba koja može da služi različitim svrhama. Na gornjem spratu nalaze se tri prostrane spavaće sobe i veliko kupatilo, dok je kuća obogaćena velikim prostranim terasama, pružajući vam mogućnost uživanja na otvorenom - nastavlja vlasnik.

- Parcela na kojoj se ova nekretnina nalazi prostire se na 7.75 ari i karakteriše je prostrano dvorište koje okružuje kuću. Ova prelepa kuća nudi idealnu kombinaciju prostora, udobnosti i funkcionalnosti. Ono što je posebno važno jeste mogućnost kupovine na rate, što ovu ponudu čini još pristupačnijom. Cena ove nepokretnosti iznosi 135.000 evra.

Bonus video: JEDINI SAJT ZA NEKRETNINE KOJI ĆE VAM IKADA TREBATI: Najveća ponuda, najbolji oglasi, procena fer cene, agencije od poverenja

02:41

JEDINI SAJT ZA NEKRETNINE KOJI ĆE VAM IKADA TREBATI: Najveća ponuda, najbolji oglasi, procena fer cene, agencije od poverenja

(Espreso/Blic Biznis/Fejsbuk/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.