OD OVOGA BUKVALNO BOLI GLAVA: Zavirite u luksuz na Dedinju od 2 miliona evra!
Foto: sasomange.rs/Teofil Nekretnine

promo

OD OVOGA BUKVALNO BOLI GLAVA: Zavirite u luksuz na Dedinju od 2 miliona evra!

Najnovija ponuda na tržištu nekretnina donosi jedinstvenu priliku za ljubitelje luksuza i komfora na jednoj od najprestižnijih lokacija u Beogradu - Dedinju

Objavljeno:

Na Dedinju, u okviru ponude Sasomange Nekretina, nalazi se luksuzan trostrano orijentisan četvorosoban stan u novijoj zgradi s liftom i centralnim grejanjem. Stan ima izlaz na terasu od 375 m2 s panoramskim pogledom na grad, uz pristup bazenu, teretani i garaži, po ceni od 2 miliona evra.

Najnovija ponuda na tržištu nekretnina donosi jedinstvenu priliku za ljubitelje luksuza i komfora na jednoj od najprestižnijih lokacija u Beogradu - Dedinju. Ovaj ekskluzivni kvart poznat je po svojim impozantnim vilama, zelenim površinama i mirnom okruženju, privlačeći brojne ugledne stanovnike i strane ambasade.

U srcu ove elegantne četvrti nalazi se trostrano orijentisan, četvorosoban stan smešten u novijoj zgradi s centralnim grejanjem i liftom koji vodi direktno do stana.

Ono što ovu ponudu izdvaja je ekskluzivni pristup - samo ovaj stan ima liftom direktni izlaz na terasu iznad stana od čak 375 kvadratnih metara, pružajući otvoreni pogled koji seže preko čitavog grada.

1 / 9 Foto: sasomange.rs/Teofil Nekretnine

Uz to, stanarima je na raspolaganju i otvoreni bazen i teretana unutar zgrade, dodatno unapređujući životni standard. ,

Svaki stan u ovoj zgradi dolazi s garažom, što dodatno olakšava organizaciju i pruža dodatnu sigurnost.

Cena ovog jedinstvenog stana iznosi 2 miliona evra, što odražava njegovu ekskluzivnost i visoki standard opremljenosti. Za one koji traže vrhunski kvalitet, udobnost i privatnost, ova nekretnina predstavlja izvanrednu priliku za stvaranje luksuznog doma u srcu Beograda.

Ovu nekretninu nam na tržište donosi agencija Teofil Nekretnine.

(Espreso / Sasomange Nekretnine / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.