SVE NA JEDNOM MESTU: Najveća ponuda, najbolji oglasi, procena fer cene - NOVE SASOMANGE NEKRETNINE
Sasomange nekretnine, Foto: Promo

NOVE SASOMANGE NEKRETNINE

SVE NA JEDNOM MESTU: Najveća ponuda, najbolji oglasi, procena fer cene - NOVE SASOMANGE NEKRETNINE

Nove Sasomange Nekretnine je unapređena platforma koja kupcima i prodavcima donosi mnoštvo benefita i brže ostvarenje ciljeva!

Objavljeno:

Oglasnik Sasomange je potpuno redizajnirao i tehnički i funkcionalno unapredio svoju sekciju Nekretnine. Od januara 2024. dostupne su nove funkcionalnosti koje u potpunosti zadovoljavaju potrebe kupaca, prodavaca i agencija koje posluju na tržištu nekretnina u Srbiji, jer se sva unapređenja zasnivaju na rezultatima opsežnih istraživanja i anketa sprovedenih sa više od 2000 korisnika i 20 agencija.

Redizajn nije samo doneo tehnička poboljšanja, već je i funkcionalno unapredio iskustvo korisnika, zadovoljavajući sve njihove zahteve na najbolji mogući način. Ovo unapređenje je oblikovalo potpuno novo iskustvo pretraživanja i oglašavanja nekretnina, pružajući korisnicima efikasnost u njihovim aktivnostima na platformi.

Nove funkcionalnosti su dizajnirane kako bi ubrzale proces pronalaženja nekretnine, kako za kupovinu tako i za iznajmljivanje, pružajući mogućnost korisnicima da efikasnije pronađu idealnu nekretninu:

  1. Filter kvaliteta, algoritam koji ocenjuje kvalitet sadržaja oglasa. Kroz oznaku "Kvalitetan glas", korisnicima se omogućuje pristup selektivnoj listi oglasa koje sadrže visokokvalite informacije. Fotografije koje oživljavaju prostor, interaktivne 3D i video ture, kao i detaljni podaci o nekretninama samo su neki od elemenata koji čine ovu filtriranu listu, pružajući korisnicima najrelevantnije i najkvalitetnije informacije.
  2. Procena fer cene predstavlja korak napred u pružanju transparetnosti u procesu kupovine nekretnina. Ova funkcija omogućuje korisnicima poređenje cena nekretnina koje su slične po lokaciji i karakteristikama, pružajući im uvid u tržišne trendove i realnu vrednost nekretnine. Skala ispod svakog oglasa daje jasan pregled da li je cena nekretnine u skladu s očekivanjima, pružajući korisnicima dodatnu sigurnost u procesu donošenja odluka.
  3. Kreditni kalkulator je alat koji pruža korisnicima mogućnost brzog računanja potencijalne rate kredita, pomažući im da usklade svoje finansije sa budžetom.

Ove nove funkcije ne samo da pružaju korisnicima više kontrole i informacija u procesu kupovine nekretnina, već ih dodatno podstiču da donesu prave odluke koje odgovaraju njihovim potrebama i željama.

Osluškujući potrebe svih igrača na tržištu nekretnina, nove funkcionalnosti su rezultat nastojanja da se unapredi korisničko iskustvo i omogući maksimalna sigurnost kupcima, dodatne olakšane pretrage za luksuznim neketninama, ili pak isticanje agenata.

Neke od novih funkcija jesu i:

  1. Agencija od poverenja je brendirani znak koji naglašava da je agencija od poverenja, pružajući dodatnu sigurnost korisnicima tokom procesa kupovine ili prodaje nekretnine u same agencije sa ovom oznakom.
  2. Ekskluzivna ponuda nalazi se na samom vrhu naslovne stranice i predstavlja omiljenu funkcionalnost među klijentima. Na ovaj način pomažu korisnicima da lakše i brže dođu do svoje ekskluzivne ponude.
  3. Lux ponuda je sekcija koja korisnicima pruža mogućnost da jednostavno na jednom mestu istraže lux ponudu agencija putem ove funkcije.
  4. Izdvojene agencije su posebna sekcija koja je vrlo prepoznatljiva među klijentima gde se na ovaj način ističu od drugih agenata. Korisnicima kroz ovu sekciju pružaju dodatnu sigurnost i bezbednost u same agencije.
  5. Stan na dan je opcija u okviru koje klijenti pružaju korisnicima mogućnost da pronađu adekvatan smeštaj tokom putovanja ili kratkotrajnih boravaka.

Sa odlučnošću da se korisnicima pruži vrhunsko iskustvo, preglednim, pojednostavljenim a obogaćenim formatom, nove funkcionalnosti Nekretnine Sasomange podigle su lestvicu očekivanja od online oglasnika na tržištu nekretnina.

Platforma za oglašavanje, Sasomange posluje u okviru WMG (Wireless Media Grupe), lidera u oblastima digitalne transformacije i medija u Srbiji. WMG je broj 1 digitalna medijska kompanija na Zapadnom Balkanu sa impresivnim brojem brendova: 31 digitalno izdanje, sedam štampanih izdanja i tri televizije. Zahvaljujući naprednoj tehnologiji i timu profesionalaca, WMG stvara izuzetne medijske sadržaje za sve kanale, a partnerima nudi vrhunske platforme za oglašavanje omogućavajući im da unaprede svoje poslovanje.

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.