OVO SU 3 NAJJEFTINIJE DESTINACIJE ZA MINI ODMOR KOJI SLEDUJE: Smeštaj na ovoj PLANINI može da se nađe ZA 9 EVRA
Zlatibor, Foto: RINA

ODMOR TOKOM PRAZNIKA

OVO SU 3 NAJJEFTINIJE DESTINACIJE ZA MINI ODMOR KOJI SLEDUJE: Smeštaj na ovoj PLANINI može da se nađe ZA 9 EVRA

Pred nama su još dva radna dana, a onda sledi mini-odmor

Objavljeno: 16:16h

Dan državnosti "Sretenje" praktično nam je pred vratima. Pred nama su još samo dva radna dana, a nakon toga za mnoge sledi mini odmor. Većina je već isplanirala gde će provesti svoje slobodne dane, a trenutno su srpske planine u fokusu.

Srpske planine su, pored banja omiljeno odmaralište naših građana. Nude bogate zimske sadržaje, a noćenja mogu da se nađu po pristojnim cenama. Donosimo vam top 3 lokacije na kojima možete da provedete svoje neradne dane.

Cene apartmana na Tari

Tara je jedna od najposećenijih srpskih planina i leti i zimi. Kada je reč o izdavanju u ponudi su uglavnom vikendice. Jednu smo pronašli po ceni od 25 evra. Vikendica se sastoji od dela za kampovanje i apartmanskog dela. U neposrednoj blizini objekta nalazi se i supermarket, kao i restoran sa domaćom kuhinjom. Parking i internet su obezbeđeni.

Tara
foto: RINA

Cena apartmana na Staroj planini

U blizini stare planine pronašli smo smeštaj čija cena iznosi svega 9 evra. Radi se o dvokrevetnoj sobi sa kuhinjom i kupatilom. Od dodatne opreme dostupni su internet, parking.

Stara planina
foto: Marina Lopicic

Cene apartmana na Zlatiboru

Pronašli smo jedan apartman na Zlatiboru koji se izdaje po ceni od 25 evra. Sastoji se od spavaće sobe, dnevne sobe, kuhinje sa trpezarijom i kupatila. Ima zasebnu terasu kao i dvorište. Apartman je potpuno opremljen. Gostima je na raspolaganju i besplatan privatni parking.

Sledeći neradni dani za 1. maj

Neradni dani za Praznik rada biće 1. i 2. maj, oni ove godine padaju u sredu i četvrtak, a odmah zatim slede uskršnji praznici od 3. do 6. maja, što znači da će građani imati šest vezanih dana za vreme kojih neće raditi.

Zlatibor
foto: RINA

Bonus video:

00:15

Zlatibor

(Espreso/Blic Biznis/Anica Jelovac/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.