UTORAK I SREDA SU KLJUČNI DANI ZA OVU GRUPU NAŠIH PENZIONERA: Iz PIO fonda podsećaju, PRIJAVA JE OBAVEZNA
Penzioneri, Foto: Beta/Dragan Gojić

PENZIONERI

UTORAK I SREDA SU KLJUČNI DANI ZA OVU GRUPU NAŠIH PENZIONERA: Iz PIO fonda podsećaju, PRIJAVA JE OBAVEZNA

Penzioneri prilikom dolaska treba da ponesu lična dokumenta

Objavljeno:

Sledeći utorak i sreda su važni dani za osiguranike koji imaju staž navršen u Srbiji i Hrvatskoj, ali i za korisnike prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja ostvarenih primenom bilateralnog sporazuma o socijalnom osiguranju.

Sve nedoumice koje se tiču jednokratne pomoći, povećanja penzija ili ostvarenog staža za penziju u Hrvatskoj, zainteresovani mogu da reše na međunarodnim danima razgovora sa ovom državom. Potrebno je samo da se prijavite.

1 / 6 Foto: Nebojša Mandić

Zakazivanje termina se vrši pozivom na broj 011/2030-745. Prilikom dolaska treba poneti lična dokumenta i svu dokumentaciju u vezi sa osiguranjem.

Međunarodni dani razgovora sa Hrvatskom zakazani su za utorak 28. novembar u Sremskoj Mitrovici, od 9 do 13.00 časova (prostorije RF PO Filijala u Sremskoj Mitrovici, adresa je Svetog Dimitrija 4) i sredu 29. novembar u Beogradu, i to u periodu od 9 do 13.00 časova (adresa je Pariska 9).

Bonus video:

04:08

NEMOGUĆE JE DA PENZIONERI PLATE UKOLIKO NE DOBIJU RAČUN! Advokat o štrajku zaposlenih u pošti: Ako kasni račun nije naša krivica

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.