OVI PENZIONERI DOBIJAJU BESPLATNU POMOĆ: Prijave su u toku, a DVA DATUMA SU KLJUČNA
Penzioneri, Foto: beta dragan gojić

PIO FOND

OVI PENZIONERI DOBIJAJU BESPLATNU POMOĆ: Prijave su u toku, a DVA DATUMA SU KLJUČNA

Svi zainteresovani penzioneri obavezno treba da prijave učešće i da zakažu termin dolaska

Objavljeno:

Sve nedoumice oko jednokratne pomoći, povećanja penzija ili ostvarenog staža za penziju u Hrvatskoj, zainteresovani mogu da reše na međunarodnim danima razgovora sa ovom državom.

Kako najavljuju iz PIO fonda, pravnici oba fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje će osiguranicima koji imaju staž navršen u Srbiji i Hrvatskoj, ali i korisnicima prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja ostvarenih primenom bilateralnog sporazuma o socijalnom osiguranju, pokušati da daju odgovore na sva pitanja koja ih interesuju.

1 / 6 Foto: Beta/Dragan Gojić

Međunarodni dani razgovora ovom bivšom jugoslovenskom republikom zakazani su za 28. novembar u Sremskoj Mitrovici, od 9 do 13.00 časova (prostorije RF PO Filijala u Sremskoj Mitrovici, Svetog Dimitrija 4) i 29. novembra u Beogradu, od 9 do 13.00 časova (Pariska 9).

Svi zainteresovani obavezno treba da prijave učešće i da zakažu termin dolaska na broj telefona 011/2030-745. Prilikom dolaska poneti lična dokumenta i svu dokumentaciju u vezi sa osiguranjem.

Bonus video:

01:04

OVAKO MOŽEMO DA ISPRATIMO TOK POVEĆANJA PENZIJA DO 2024. GODINE! Stručnjak otkrio pokazatelj: Ovaj deo godine je presudan!

(Espreso/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.