PENZIONERI U SRBIJI ĆE IMATI I JEFTINIJE GORIVO: Evo za koliko će ga točiti na pumpama
Penzioneri/Ilustracija, Foto: beta dragan gojić

POGODNOSTI ZA PENZIONERE

PENZIONERI U SRBIJI ĆE IMATI I JEFTINIJE GORIVO: Evo za koliko će ga točiti na pumpama

Do danas su potpisani ugovori sa 16 preduzeća koja su se uključila u akciju Penzionerska kartica

Objavljeno:

Naftna Industrija Srbije će dati popust od jedan do tri dinara po litru goriva zavisno od vrste, a sporazum sa Putevima Srbije omogućava smanjenje cene putarine za tri odsto za naše najstarije sugrađane, rekao je Siniša Mali, ministar finansija.

- U Amanu, sa kojim je takođe potpisan sporazum, nude do 10 odsto popusta na svoj asortiman. Do danas su potpisani ugovori sa 16 preduzeća koja su se uključila u akciju Penzionerska kartica, a broj firmi i institucija koje su podržale ovu akciju, koja penzionerima omogućava da jeftinije dolaze do određenih proizvoda i usluga premašio je 600 - naveo je ministar.

Prema njegovim rečima gotovo 870.000 penzionera se prijavilo za dobijanje penzionerskih kartica, a najstariji ih već podižu u filijalama Fonda PIO, a do 1. oktobra biće gotove kartice svih koji su se prijavili.

1 / 3 Foto: Zorana Jevtić

Akciji su se, između ostalih, priključila i tri doma za stare, Akvaten, kompleks i dom za stare Alibunar, Dom za smeštaj odraslih i starijih „Sveti Trifun“ iz Beograda, i više medicinskih ustanova i banja.

Takođe i očna kuća Albert Beograd, Dijagnostički centar Albert Beograd, Specijalna bolnica Merkur Vrnjačka banja, Banja Rusanda iz Melenaca, Milennium Medical Centar, Vranjska banja, te Specijalna bolnica za nespecifične plućne bolesti Sokobanja, za rehabilitaciju Banja Kanjiža, Junaković Apatin i Gamzigrad, iz Zaječara kao i Atomska banja Gornja Trepča.

Bonus video:

08:15

Predsednik Vučić i premijerka Brnabić saopštili nove mere, povećanje plata i penzija

(Espreso / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.