EVO KAKO DA INSTALIRATE APLIKACIJU "UZMI RAČUN I POBEDI" AKO DO SADA NISTE! Sada je dostupna i NOVA VERZIJA
Uzmi račun i pobedi, Foto: Printscreen/Youtube/NALED

korak po korak

EVO KAKO DA INSTALIRATE APLIKACIJU "UZMI RAČUN I POBEDI" AKO DO SADA NISTE! Sada je dostupna i NOVA VERZIJA

Nova verzija mobilne aplikacije "Uzmi račun i pobedi" dostupna je u "Google Play" i "Apple" prodavnicama

Objavljeno:

Drugi krug nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" će biti organizovan na jesen, dok je nagradni fond 10 stanova u Beogradu, a najavljeno je da do tada možete kontinuirano skenirati fiskalne račune putem aplikacije, jer će svi oni učestvovati i u drugom krugu.

Poreska uprava je juče saopštila da je sada dostupna nova verzija aplikacije u okviru koje je unapređena je funkcionalnost skeniranja QR koda fiskalnog računa.

Aplikacija Uzmi račun i pobedi
Aplikacija Uzmi račun i pobedifoto: PRINSCREEN

Pravo na učešće u nagradnoj igri imaju svi punoletni građani Srbije, a za učestvovanje neophodno je imati instaliranu istoimenu aplikaciju na mobilnom telefonu.

U igri mogu da učestvuju samo računi koji sadrže QR kod i izdati su na teritoriji Republike Srbije u skladu sa Zakonom o fiskalizaciji, bez obzira na datum izdavanja.

Svaki fiskalni račun može da bude registrovan u aplikaciji na dva načina – jednostavnim skeniranjem QR koda ili ručnim unošenjem PFR broja i PFR vremena, koji su otisnuti na donjoj polovini svakog računa.

Uzmi račun i pobedi
Uzmi račun i pobedifoto: Printscreen/Youtube/NALED

KAKO INSTALIRATI APLIKACIJU?

Ako do sada niste instalirali aplikaciju, znajte da je besplatna i može da se preuzme na sledećim linkovima:

Nakon što instalirate aplikaciju, potrebno je da registrujete korisnički nalog unosom sledećih informacija: mrežni operater, broj mobilnog telefona, prezime, ime, mesto i adresu stanovanja i registarski broj lične karte i da prihvataš pravila privatnosti

Nakon unosa svih podataka i potvrde pritiskom na taster registracija, na uneti broj mobilnog telefona stići će SMS poruka sa potvrdnim kodom koji je neophodno uneti i na taj način završiti registraciju naloga, odnosno kreirati profil učesnika

Za svaki uspešno uneti račun, dobićeš svoj jedinstveni kod koji se sastoji od dva slova i šest brojeva (npr. AA000000) koji će učestvovati u izvlačenju nagrada.

Ova nagradna igra kojoj je cilj da se smanji siva ekonomija i uvede više reda trgovine i promet fiskalnih kasa kroz „kontrolu građana“, organizuje se od 2017. godine. U ovogodišnjem prvom krugu bilo je pet izvlačenja vrednih nagrada – 10 stanova u Beogradu ukupno vrednih 1,7 miliona evra.

Bonus video:

01:05

NAJVEĆA NAGRADA JE BILA KOVERTA OD POLUPISMENOG ČOVEKA! Kusovac o suštini umetničkih dela: Imamo bolje nego što zaslužujemo!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.