POZNATI DETALJI DRUGOG KOLA NAGRADNE IGRE "UZMI RAČUN I POBEDI": Evo kada počinje!
Uzmi račun i pobedi, Foto: Instagram Printscreen/Ministarstvo finansija

igrajte

POZNATI DETALJI DRUGOG KOLA NAGRADNE IGRE "UZMI RAČUN I POBEDI": Evo kada počinje!

U drugom kolu nagradni fond će biti 10 stanova u Beogradu, a toliko stanova je dodeljeno i u okviru prvog kola

Objavljeno:

Drugo kolo nagradne igre “Uzmi račun i pobedi” počeće na jesen ove godine.

Građani su u okviru nagradne igre do sada poslali ukupno 127 miliona fiskalnih računa.

Slanje računa je moguće i između dva kola, a građani u proseku i dalje dnevno pošalju oko 600.000 fiskalnih računa. Ukupan broj otvorenih naloga je skoro 927.000.

Kako podseća Ministarstvo finansija, umesto slanja fiskalnih računa u kovertama, građani pravo učešća ostvaruju registrovanjem računa putem mobilne aplikacije "Uzmi račun i pobedi“, koju je razvila Poreska uprava.

U drugom kolu nagradni fond će biti 10 stanova u Beogradu, a toliko stanova je dodeljeno i u okviru prvog kola.

Aplikacija "Uzmi račun i pobedi" dostupna je u Google Play i Apple prodavnicama. U igri mogu da učestvuju samo računi koji sadrže QR kod, a druga važna novina jeste da svaki račun može da bude dobitni – nije propisana minimalna vrednost i svaki učesnik može da registruje neograničeni broj računa.

Pravo učešća imaju svi punoletni građani sa prebivalištem ili boravištem u Republici Srbiji, a procedura registracije za učešće je vrlo jednostavna.

Nakon preuzimanja i instaliranja aplikacije, potrebno je da se napravi korisnički nalog. Neophodno je uneti broj mobilnog telefona, ime i prezime, mesto, adresu i broj lične karte i označiti polja koja potvrđuju da je reč o punoletnoj osobi i da prihvata pravila nagradne igre i privatnosti.

Nakon klika na dugme "Registracija", učesnik će na broj mobilnog telefona dobiti SMS poruku sa kodom koji je potrebno uneti u aplikaciju i završiti kreiranje profila. Svaki građanin, pored svog, u aplikaciji može da otvori još četiri naloga primera radi za članove svoje porodice što će olakšati starijim osobama i drugim licima kojima je potrebna pomoć s novom tehnologijom, da učestvuju u nagradnoj igri.

"Uzmi račun i pobedi": Drugi krug

Drugo kolo nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" počeće na jesen ove godine.

PRVI KORACI ✔️Preuzmite istoimenu aplikaciju za vaš telefon (Android, Huawei, iOS). Nakon registracije, na broj mobilnog telefona stiže SMS poruka sa kodom koji je potrebno uneti u aplikaciju ✔️Preko jednog uređaja moći će da se napravi najviše pet različitih naloga (pet imena i brojeva telefona) PRAVILA ✔️Učestvujete skeniranjem QR koda putem aplikacije na mobilnom telefonu ✔️Ukoliko iz nekog razloga račun ne može da se skenira, omogućen je unos potrebnih podataka ✔️Aplikacija će obavestiti da li je uspešno unet račun i neće dozvoliti ponovnu registraciju istog računa ✔️Račun se nakon skeniranja ne mora čuvati ✔️U nagradnoj igri mogu da učestvuju svi fiskalni računi sa QR kodom izdati u novom sistemu e-fiskalizacije ✔️Ne postoji minimalan iznos računa NAGRADE ✔️Biće dodeljeno ukupno deset stanova u Beogradu, baš kao i u prvom krugu nagradne igre.

00:30

I TO NA RUSKOM! Suzana Mančić OPET ČESTITALA Putinu rođendan! Zbog njene poruke svi su UMRLI od SMEHA (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.