SRBIN SA PORODICOM SEO U KAFIĆ U GRČKOJ: Kada mu je stigao RAČUN nije mu bilo DOBRO, pogledajte SAMO OVO (FOTO)
Cene u Grčkoj, Foto: Printscreen/Facebook/Grčka info/Nemanja Jovanovic, PrintScreen/ Facebook/ Live from Greece/ Vera Isailovic, Stefan Jokić

cene u grčkoj

SRBIN SA PORODICOM SEO U KAFIĆ U GRČKOJ: Kada mu je stigao RAČUN nije mu bilo DOBRO, pogledajte SAMO OVO (FOTO)

Jedan član popularne grupe među Srbima za letovanje u Grčkoj podelio je priču jednog korisnika Reddit-a

Objavljeno: 20:31h

Iako Grčka važi za jednu od pristupačnijih zemalja za letovanje, katkad se pojave računi koji vas vrlo lako razuvere u prethodno napisano.

Naime, jedan član popularne grupe među Srbima za letovanje u Grčkoj podelio je priču jednog korisnika Reddit-a, koji je "neslavno" prošao na letovanju na grčkom ostrvu Mikonos.

Kako je pojasnio, sa suprugom i decom tražio je mesto na plaži Plati Gialos, kada im je jedan konobar obližnjeg hotela rekao da mogu da koriste njihove ležaljke pod uslovom da kupe dva pića.

Iako im se nije činila kao najbolja opcija, odlučili su da pristanu. On je naručio pivo, dok je njegova supruga zatražila mohito.

Muškarac tvrdi da je uporno pitao za cene pića, dok je konobar vešto okolišao da odgovori na pitanje tvrdeći da mora da pogleda prvo kartu pića.

- Ali nas je uverio da su jeftini, te nas je molio da naručimo. Tokom vremena, čak nas je naterao da naručimo i milkšejkove za našu decu - dodaje u svojoj ispovesti.

S obzirom da su sedeli oko sat vremena, želeli su da naruče i neku hranu. Kako pojašnjava vlasnik statusa, konobar im je preporučio lignje i njihova cena u meniju je bila 19 evra.

- Rekao je da dolazi sa salatom i hlebom, više puta sam pitao da li postoji doplata što je konobar negirao - pojašnjava.

Međutim, njegove sumnje obistinile su se nakon što je dobio račun.

- Kada smo zatražili račun, konobar mi je dao ručno napisan sa našim porudžbinama. Već sam bio šokiran kada sam video da lignje koštaju 75 evra, dok su pića bila 78 evra. Zatražio sam mu normalan račun - priča muškarac.

Ni ne očekivajući da će ga tek tada dočekati šok.

- Kada je doneo račun, bio sam užasnut jer su lignje koštale 148 evra, mlečni šejkovi koje nismo želeli, ali smo bili primorani da naručimo za našu decu, su bili po 38 evra, a salata i hleb za koje su nam rekli da su besplatni koštali su 28 i 14,50 evra.

Kada se sve sračuna, ovo "zadovoljstvo" kraj mora koštalo ih je neverovatnih 360.80 evra. Uprkos pritužbi muškarca, naposletku je morao da plati račun.

- Osećao sam se jako prevarenim i nikada ne bih želeo da se neko tako oseća. Svi ostali restorani i prodavnice na Mikonosu su bili veoma lepi, ali ovo je mesto koje svakako preporučujem da izbegavate - zaključuje.

Komentari su mahom bili negativni, a neki su mu rekli da nije ni trebalo da plati račun jer nije legalan.

- Trebalo je da pozovete policiju, ovo je težak zločin, utaja poreza. Verovatno bi bili istraženi i zatvoreni u budućnosti - stoji u jednom komentaru.

Ni Srbi u grupi nisu bili manje iznenađeni, te su upitali "da li lignje donose sa Jupitera?".

Podsetimo, slično iskustvo doživeo je i bračni par iz Kanade, koji je na svom medenom mesecu na Mikonosu platio skoro 400 evra za pivo, koktel i desetak ostriga.

Bonus video:

04:37

ZBOG 30 EVRA MANJE ZA LETOVANJE U GRČKOJ POSTAJU ŽRTVE PREVARANATA! Vlasnik agencije: Ovako ćete prepoznati da NEŠTO NIJE U REDU

(Espreso/ Telegraf Biznis)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.