AKO PLANIRATE DA IDETE NA MORE, OVO MORATE DA ZNATE: Seničić otkrio šta se menja posle 1. aprila
Aleksandar Seničić, Foto: TV Prva Printscreen

obratite pažnju!

AKO PLANIRATE DA IDETE NA MORE, OVO MORATE DA ZNATE: Seničić otkrio šta se menja posle 1. aprila

Za sve one koji letuju “na mišiće” gledajući da uštede svaki dinar, važno je znati da su cene u zimskom periodu znatno niže

Objavljeno:

Putovanje i smeštaj u trajanju od barem sedam dana za prosečnu srpsku porodicu postaju polako misaona imenica, a ne ono je što bi u normalnim uslovima trebalo da se podrazumeva. Uz porast cena putovanje preti da postane luksuz, pa bi u budućnosti letovanje za brojne građane moglo da postane gotovo nedostižno.

Za sve one koji letuju “na mišiće” gledajući da uštede svaki dinar, važno je znati da su cene u zimskom periodu znatno niže zbog čega je najbolje tada planirati letnji odmor.

“Najpovoljniji tzv ‘first minute’ aranžmani se uplaćuju od novembra do kraja januara i tada su najveći popusti za naredno leto, kao i najveći izbor mesta i kapaciteta. U slučaju ‘first minute’ ponude možete odabrati ono što želite, za razliku od last minute aranžmana gde se nude samo oni kapaciteti koji nisu prodati, pa nema previše izbora”, objašnjava direktor Nacionalne asocijacije turističkih agencija Srbije (JUTA) Aleksandar Seničić dodajući da su se povoljne ponude mogle naći sve do kraja februara, ali da se situacija menja posle 1. Aprila.

“Pravo vreme za uplatu letnjih aranžmana bili su sve do kraja februara, zaključno sa sajmom turizma u Beogradu koji se održava od 23. do 26. februara. Nakon tog roka, smanjuju se popusti do 1. aprila, a nakon tog datuma, popusti su neznatni”, navodi Seničić.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.