SRPSKI INFLUENSER RAZBESNEO CELU BIVŠU JUGOSLAVIJU: Snimio kako za dan troši 1.700 evra, URNISALI ga komentarima
Andreja Andrejić, Foto: Printscreen/TikTok/styleofandrew

AU!

SRPSKI INFLUENSER RAZBESNEO CELU BIVŠU JUGOSLAVIJU: Snimio kako za dan troši 1.700 evra, URNISALI ga komentarima

Mnogim Srbima se nije svidelo što vide pa su mu komentarisali

Objavljeno:

Influenser iz Beograda je u poslednjim objavama na TikToku otkrio koliko dnevno potroši novca, a iznos je mnogima na Balkanu potpuno nedostižan.

Dnevni trošak od 1700 eura

Naime, u jednom od poslednjih videa, Andreja Andrejić (kako se predstavlja na TikToku) pokazao je kako u Beču za jedan dan potroši "skromnih" 1700 eura.

Naravno, tu je uračunao i smeštaj za celi put, koji je koštao 1200 eura za pet noćenja, ali i gorivo, izlazak u grad, ručak i drugo. Zatim je otišao u kupovinu u Beču, gde je pokazao kako kupuje u prodavnici gde je najjeftiniji proizvod koštao simboličnih 610 eura.

Srbe razljutilo njegovo trošenje

Mnogim Srbima se nije svidelo što vide pa su mu komentarisali: "Nije primereno pokazivati ovo na Balkanu", dok su drugi komentarisali da može uživati u životu kada mu je sve omogućeno.

@styleofandrew Da li smo za jedan ne baš tako MINI HAUL? ? IG: @styleofandrew #styleofandrew ♬ Chopin Nocturne No. 2 Piano Mono - moshimo sound design

"Hvala mami i tati! Uživaj kad imaš priliku, to je lepo, mnoga deca nemaju pa je potpuno neumesno govoriti o ovim cenama sirotinji u Srbiji i celoj bivšoj Jugoslaviji", poručio je jedan muškarac.

Neki su se osvrnuli i na njegov izgled: "Ne hejtujem dečka/devojku, nego, je li neko zna je li on/ona muško ili žensko i je li se zove Andreja ili Andrija?" Drugi muškarac je dodao: "Sav si mi kao 'Bečka filharmonija'."

(Espreso/Magazin.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.