PREDUZETNICI, MOŽETE DA ODAHNETE: RaiPOS aplikacija Raiffeisen banke pretvara mobilni telefon u POS terminal!
RaiPOS, Foto: Promo

POS terminal u džepu!

PREDUZETNICI, MOŽETE DA ODAHNETE: RaiPOS aplikacija Raiffeisen banke pretvara mobilni telefon u POS terminal!

Nesumnjivo će omogućiti priliku za povećanje prodaje jer garantuje jednostavna, brza i sigurna plaćanja uz korišćenje NFC tehnologije koju poseduju svi noviji modeli smart telefona

Objavljeno: 16:12h

Privrednici konačno mogu da odahnu. Raiffeisen banka ima odličnu opciju za sva preduzeća i preduzetnike koji žele da unaprede svoj posao. Najbolje od svega je to što više nema glavobolje oko kvarova POS aparata, već sva plaćanja jednostavno možete odraditi preko svoj mobilnog uređaja.

Aplikacija RaiPOS u potpunosti može zameniti posedovanje "klasičnog" POS terminala. Mogu je imati vlasnici preduzeća ili zaposleni i možete je koristiti bilo gde, u bilo koje doba dana za plaćanja putem VISA i Mastercard platnih kartica, kao i plaćanje putem mobilnih telefona.

Nesumnjivo će omogućiti priliku za povećanje prodaje jer garantuje jednostavna, brza i sigurna plaćanja uz korišćenje NFC tehnologije koju poseduju svi noviji modeli smart telefona. Tako ćete zaboraviti na vraćanje gomile proizvoda sa kase i odustajanja od kupovine, što se dešavalo kada POS aparati odbiju transakciju zbog loše konekcije sa bankom.

Raiffeisen banka
foto: Promo

Ono što je posebno važno za sve vlasnike biznisa, jeste to da je aplikacija u potpunosti besplatna, odnosno bez bilo kakve novčane naknade za korišćenje. Takođe, RaiPOS aplikacija dostupna je svim preduzetnicima, bez obzira na prodajnu ili uslužnu delatnost. Jedini uslov je da je preduzeće registrovano na teritoriji Srbije.

Od sada više nećete morati da štampane račune i izveštaje gomilate u kovertama za koje niko ne zna gde su baš kad najviše trebaju. Aplikacija RaiPOS omogućava i slanje digitalnog slipa putem SMS poruke ili i-mejla, kao i očitavanje putem QR koda, a listu svih transakcija je moguće pregledati u bilo kom trenutku.

Za više informacija o aplikaciji posetite: https://www.raiffeisenbank.rs/pravna-lica/privreda/prihvat-platnih-kartica/raipos/ ili pozovite Kontakt centar Raiffeisen banke na broj telefona 011 3202 100.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.