SMANJITE RAČUN ZA STRUJU UZ POMOĆ OVE CAKE SA VEŠ MAŠINOM: Od sada ćete JEDNU STVAR obavezno RADITI
ilustracija, Foto: Nemanja Pančić, Beta, Rina

OBAVEZNO PRIMENITE

SMANJITE RAČUN ZA STRUJU UZ POMOĆ OVE CAKE SA VEŠ MAŠINOM: Od sada ćete JEDNU STVAR obavezno RADITI

Ovaj savet za veš mašinu pomoći će svim domaćicama da smanje račun za struju i uštede novac

Objavljeno:

Električna energija je od danas u Srbiji skuplja za domaćinstva i male potrošače u proseku osam odsto, a gas 11 odsto, odobrila je Agencija za energetiku Srbije (AERS).

Prosečna cena električne energije za domaćinstva i male kupce, koji imaju pravo na garantovano snabdevanje po regulisanim cenama kod Elektroprivrede Srbije (EPS), je 8,796 dinara po kilovat-satu (kWh), bez poreza i taksi, odnosno 12,40 dinara po kWh sa porezima i taksama i veća je u odnosu na dosadašnju prosečnu cenu za osam odsto.

Struja, Evropa, Srbija, Zima, Pare, Dinari, Evri
foto: Profimedia

Mnogi građani se trude da uštede koliko god mogu, a mi vam predlažemo jednostavno rešenje za veš mašinu sa kojim biste mogli da uštedite sebi novac.

Ovaj savet za veš mašinu pomoći će svim domaćicama da smanje račun za struju i uštede novac.

Postoji toliko kućnih poslova koje svakodnevno obavljate, a niste ni svesni da postoji jednostavno rešenje za veš mašinu sa kojim biste mogli da uštedite sebi novac. Pogotovo kada su u jeku sva moguća poskupljenja.

Veš mašina
foto: Profimedia

Domaćica i stručnjakinja za štednju Kajl Grant podelila je fantastičan savet koji se odnosi na veš mašinu. Sve što treba da uradite jeste da promenite podešavanja i smanjite jačinu temperature na mašini.

Hladnija temperatura je sasvim dovoljna da se prljavština otkloni ako perete veš koji i nije toliko zaprljan.

Grant je objasnila da prebacivanje sa 40 stepeni na 30 stepeni štedi 38 odsto energije godišnje, pa ćete tako maltene prepoloviti račun za struju. Dodala je da spuštanje na 20 stepeni štedi čak 62 odsto energije.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.