OGLASILI SE IZ PIO FONDA: Ovo je saopšteno
Ilustracija, Foto: Nebojša Mandić

pogledajte

OGLASILI SE IZ PIO FONDA: Ovo je saopšteno

Penzionerima samostalnih delatnosti julske penzije isplaćene su 2. avgusta na tekuće račune, a istog dana počela je isplata na kućne adrese i na šalterima isporučnih pošta

Objavljeno:

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje obaveštava svoje korisnike o datumima isplate penzija i ostalih prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja za jul 2022. godine:

Penzionerima samostalnih delatnosti julske penzije isplaćene su 2. avgusta na tekuće račune, a istog dana počela je isplata na kućne adrese i na šalterima isporučnih pošta.

Penzioneri
foto: Filip Plavčić

Poljoprivrednim i vojnim penzionerima isplata julskih penzija bila je 5. avgusta na tekuće račune, a istog dana i na kućne adrese i na šalterima isporučnih pošta.

Isplata penzije za jul za penzionere iz kategorije zaposlenih biće 10. avgusta na tekuće račune u bankama, a od 11. avgusta počinje isplata na kućne adrese i na šalterima isporučnih pošta.

Isplata julskih penzija za penzionere Fonda PIO kojima je prebivalište u državama nastalim na prostoru bivše SFRJ počinje 10. avgusta.

(Espreso / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.