PRIVUCITE NOVAC MALIM RITUALIMA: Ove stvari stavite u novčanik ZA FINANSIJSKO OBILJE!
Ilustracija, Foto: Printscreen

VEROVANJA

PRIVUCITE NOVAC MALIM RITUALIMA: Ove stvari stavite u novčanik ZA FINANSIJSKO OBILJE!

Ne moramo grčevito da štedimo i odričemo se svega

Objavljeno:

Sudeći prema nekim verovanjima, ove stvari privlače finansijsko blagostanje. Novac nije preduslov za sreću, ali se mnogo manje stresno živi kada smo finansijski obezbeđeni. Privucite novac ovim malim ritualima!

Ne moramo grčevito da štedimo i odričemo se svega. Možemo sebi obezbediti lagodniji i bezbrižniji život.

Ako verujete u silu privlačenja stvari, možete pokušati sa određenim predmetima i malim ritalima za koje se veruje da će privući novac u vaš dom.

1 / 4 Foto: Profimedia

1. Ispišite želje na crvenom papiru i vežite ga svilenim koncem u istoj boji. Taj papir ostavite na mestu gde inače uvate novac u kući ili stavite u novčanik.

2. Lovorov list za bogatstvo i sreću. Veruje se da lovorov list donosi sreću, pa možete markerom na njemu da nacrtate simbol valute po želji.

3. Pirinač. U Kini je zastupljeno verovanje da je pirinač simbol ispunjenog života i obilja. Zato se smatra da držanje 21 zrna pirinča u novčaniku prilači novac i sprečava njegovo suvišno trošenje.

4. Neka vam novčanik nikada ne bude prazan. Uvek držite u novčaniku novac, makar to bio i najmanji iznos. Osim toga, izbegavajte da držite u njemu pocepane i stare novčanice jer privlače lošu energiju. Ako imate naviku da držite neke valute koje više nisu u opticaju, odmah ih izbacite.

(Espreso / MagazinNovosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.