BEOGRAD JE PONOVO POVEZAN SA OVIM GRADOM: Od 8. aprila uspostavlja se DIREKTAN LET
Aerodrom Nikola Tesla, Foto: Ilustracija, EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

ponovo direktan let

BEOGRAD JE PONOVO POVEZAN SA OVIM GRADOM: Od 8. aprila uspostavlja se DIREKTAN LET

Ministar je poručio je da narod i vlada Izraela ostaju posvećeni očuvanju i jačanju tradicionalnog prijateljstva sa Srbijom

Objavljeno:

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić sastao se danas sa ministrom turizma Izraela Joelom Razvozovom, koji je poručio da Izrael ostaje posvećen očuvanju i jačanju tradicionalnog prijateljstva sa Srbijom.

Izraelski ministar je najavio i da se 8. aprila ponovo uspostavlja direktan let od Beograda do Tel Aviva.

1 / 4 Foto: Aleksandar Jovanovic Cile

Dačić kaže da je zadovoljan zbog stalnog napretka političkog dijaloga i ekonomske saradnje Srbije i Izraela, navodeći da je tome posebno doprinelo međusobno poštovanje i solidarnost dva naroda, koji su kroz istoriju često delili sudbinu, saopšteno je iz parlamenta.

Kaže da je spreman da doprinese daljem unapređenju bilateralnih odnosa, između ostalog kroz razmenu poseta i jačanje parlamentarnog dijaloga.

Nada se, dodaje, da će se nastaviti dobra komunikacija koja već postoji među različitim telima u parlamentima dve države.

Ministar Razvozov, koji u Beogradu učestvuje na Međunarodnom sajmu turizma, zahvalio je na gostoprimstvu, navodeći da je zadovoljan što ima priliku da poseti Srbiju.

Poručio je da narod i vlada Izraela ostaju posvećeni očuvanju i jačanju tradicionalnog prijateljstva sa Srbijom.

Rekao je i da je Izrael zainteresovan da unapredi saradnju u oblasti turizma, te da su rezultati turističkog prometa manjeg obima od raspoloživih turističkih mogućnosti i potencijala, uprkos interesovanju izraženom kod stanovništva i nadležnih organa obe države za unapređenjem saradnje u oblasti turizma.

Razvozov je izrazio nadu da će Sporazum između dve vlade o saradnji u oblasti turizma, čije se potpisivanje planira tokom ove posete, doprineti uspostavljanju institucionalnog okvira za olakšavanje i jačanje saradnje između pojedinih partnera u turizmu.

( Espreso / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.