VIZ ER PONOVO LETI IZ BEOGRADA ZA KIPAR! Uskoro obnova letova i za ove 2 destinacije
Ilustracija, Foto: EPA/ROBERT GHEMENT

LEPE VESTI

VIZ ER PONOVO LETI IZ BEOGRADA ZA KIPAR! Uskoro obnova letova i za ove 2 destinacije

„Viz er“ će ponovo povezati Beograd sa Kiprom letovima ka Međunarodnom aerodromu u Larnaki po ceni karte od 24,99 evra

Objavljeno:

Kompanija Viz er objavila je da je ponovo uvela liniju iz Beograda za Kipra, a uskoro će obnoviti letove i do Malte i Norveške.

Tri avionske linije od Beograda za Kipar, Maltu i Norvešku ponovo su uvedene sa aerodroma Nikola Tesla“, a karte su dostupne po promotivnoj cenama do 30 evra u jedom smeru, saopštili su iz kompanije „Viz er“.

„Viz er“ će ponovo povezati Beograd sa Kiprom letovima ka Međunarodnom aerodromu u Larnaki po ceni karte od 24,99 evra, kao i sa Maltom letovima ka Međunarodnom aerodromu u Malti po ceni od 14,99 evra, dok će se u Norvešku ka Aerodromu Sandefjord u Oslu leteti za 29,99 evra.

Letovi do Kipra su uvedeni 21. marta, a prvi let do Malte je planiran za 28. mart.

Viz er će iz Beograda do Osla ponovo leteti od 4. aprila.

Kompanija nudi i uslugu "Viz er" putem koje putnici mogu da promene datum leta ili destinaciju, kao i da otkažu svoj let najkasnije tri sata pre poletanja bez ikakvih troškova. Ukoliko otkažu let putnici dobiju nazad 100 odsto cene karte čiji se iznos prebacuje na kredit koji imaju kod ove avio-kompanije.

1 / 6 Foto: Profimedia

Iz kompanije kažu da su u cenu promotivne karte u jednom smeru uračunati administrativna taksa, kao i jedna ručna torba.

Cena važi samo za rezervacije preko sajta wizair.com i WIZ mobilne aplikacije i broj sedišta po ovim cenama je ograničen.

(Esoreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.