DRŽAVA DAJE JOŠ 200 EVRA! U toku prijava, a uslovi su OVI!
Ilustracija, Foto: Profimedia

novac

DRŽAVA DAJE JOŠ 200 EVRA! U toku prijava, a uslovi su OVI!

Obveznicima se uplaćuje po 100 evra u dinarskoj protivvrednosti po svakom prodajnom mestu i po svakom uređaju još po 100 evra u dinarskoj protivvrednosti

Objavljeno:

Rok za prelazak na novi model fiskalizacije je 1. maj ove godine, a iz Ministarstva finansija poručuju da neće biti nikakvog pomeranja rokova.

Za ostvarivanje subvenicija, obveznici fiskalizacije mogu da se prijave samo jednom, a naknadno menjanje prijava neće biti moguće.

Obveznicima se uplaćuje po 100 evra u dinarskoj protivvrednosti po svakom prodajnom mestu i po svakom uređaju još po 100 evra u dinarskoj protivvrednosti, a za privrednike koji nisu u sistemu PDV-a, taj iznos se uvećava za 20 odsto.

Prijavljivanje se može obaviti na portalu Poreske uprave ePorezi i da bi se privrednici prijavili za subvencije prvo treba da, ukoliko to nisu uradili, prijave podatke o lokacijama prodajnih objekata.

Bonus video:

07:09

ŠTA NUDE MANJINSKE STRANKE PRED IZBORE? Aleksandar Olenik i Jahja Fehratović o amaetu muftije Zukorlića i mogućem vraćanju Vojvođana u parlament

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.