MOGLI SU I DO MILION! TAKMIČARI OSVOJILI VIŠE OD POLA MILIONA DINARA: Jedan takmičar se POSEBNO ISTAKAO!
Potera, Foto: Printscreen/RTS

KVIZ POTERA

MOGLI SU I DO MILION! TAKMIČARI OSVOJILI VIŠE OD POLA MILIONA DINARA: Jedan takmičar se POSEBNO ISTAKAO!

Na kraju, takmičari su branili cifru od 525.000 dinara. Napravili su 16 koraka. Tragač Milorad Milinković je pokušao da ih stigne, ali nije uspeo, tako da su takmičari podelili svotu od 525.000 dinara

Objavljeno:

U ovonedeljnom izdanju "Potere" takmičari su bili na visini zadatka, a na kraju su osvojili lepu svotu novca. Veče je "otvorio" Andrej. Takmičar je pokazao sjajno znanje, a u prvoj rundi je osvojio 100.000 dinara.

U drugoj je odlučio da brani upravo navedenu svotu novca, iako mu je ponuđeno i 600.000 dinara. Andrej se opet odlično pokazao i prošao u finalnu "Poteru". Naravno, ostaje žal što nije branio veću svotu, što je naveo i tragač Milorad Milinković.

potera
foto: Printscreen/RTS

Naredni takmičar je bio Bratislav. On je isto bio odličan u prvoj igri i osvojio 80.000 dinara. On je odlučio upravo ovu svotu da brani. Nažalost, tragač ga je "stigao" i onemogućio ga da učestvuje u finalnoj "Poteri".

Sledeća je bila Milica. Takmičarka se odlučila za "sigurno" rešenje, te je branila nižu svotu od 25.000 dinara. Uspela je da prođe dalje i da se kvalifikuje za finalnu "Poteru".

Ipak, zvezda večeri je bio Luka. On je pokazao sjajno znanje i uspeo da "odbrani" veću svotu od 400.000 dinara. Dobio je pohvale i od voditelja Jovana Memedovića, te od tragača Milorada Milinkovića.

Na kraju, takmičari su branili cifru od 525.000 dinara. Napravili su 16 koraka. Tragač Milorad Milinković je pokušao da ih stigne, ali nije uspeo, tako da su takmičari podelili svotu od 525.000 dinara.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.