ER SRBIJA JEDNA OD RETKIH EVROPSKIH AVIO-KOMPANIJA KOJE LETE DO RUSIJE: Svi letovi do četvrtka su rasprodati
Avion Air Serbia, Foto: EPA-EFE/FABIO FRUSTACI, Ilustracija

nova pravila

ER SRBIJA JEDNA OD RETKIH EVROPSKIH AVIO-KOMPANIJA KOJE LETE DO RUSIJE: Svi letovi do četvrtka su rasprodati

Er Srbija trenutno ima i jedan let nedeljno od Beograda do Sankt Peterburga. Takođe, tokom leta srpska avio-kompanija ima i letove do Krasnodara i Rostova na Donu, a od juna planira da uvede i usluge do Sočija

Objavljeno:

Er Srbija će postati jedan od samo nekoliko evropskih prevoznika kojima je dozvoljeno da lete u ruskom vazdušnom prostoru.

Podsećanja radi, većina evropskih zemalja uvela je opštu zabranu letova aviona registrovanih u Rusiji, nakon čega su i ruske vlasti uvele recipročne mere.

Er Srbija, koja ima osam nedeljnih linija između Beograda i Moskve, rasprodala je letove na toj liniji do četvrtka, a kompanija je sada počela da planira svoje širokotrupne avione Erbas A330-200 za odabrane datume ove nedelje kako bi ponudila više sedišta, prenosi portal EX-YU Aviation.

1 / 4 Foto: EPA-EFE/FABIO FRUSTACI, Ilustracija

Pre dodavanja novih kapaciteta, letovi iz ruske prestonice do Beograda bili su rasprodati do subote, sa izuzetkom srede za koju je nekoliko sedišta ostalo dostupno.

Er Srbija trenutno ima i jedan let nedeljno od Beograda do Sankt Peterburga. Takođe, tokom leta srpska avio-kompanija ima i letove do Krasnodara i Rostova na Donu, a od juna planira da uvede i usluge do Sočija.

(Espreso / b92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.