NOVI RED VOŽNJE OD 1. MARTA: Biće vam potrebna Nsmart aplikacija, a evo i zbog čega!
Ilustracija, Foto: Youtube printscreen

izmene u prevozu

NOVI RED VOŽNJE OD 1. MARTA: Biće vam potrebna Nsmart aplikacija, a evo i zbog čega!

Uz Nsmart aplikaciju, dolasci autobusa u realnom vremenu moći će da se vide i na gradskim stajalištima koja imaju ugrađene displeje

Objavljeno:

Iz JGSP ’’Novi Sad’’ najavljuju da će od 1. marta biti primenjivan novi red vožnje uz napomenu da polasci u prigradskom i međumesnom saobraćaju ostaju nepromenjeni u odnosu na zimski red vožnje, dok su polasci u gradskom saobraćaju izmenjeni uz ujednačene intervale koji su prilagođeni potrebama putnika u narednom periodu.

- Molimo korisnike usluga da se o izmenama u redu vožnje informišu, te ih podsećamo na našu novu aplikaciju za mobilne telefone Nsmart, koja im može značajno pomoći u korišćenju javnog prevoza. Aplikacija u realnom vremenu pruža precizne informacije o dolasku autobusa na stajalište. Putnici mogu sami da pretraže stajališta, ili da izaberu jedno od ponuđenih najbližih stajališta pomoću uključene lokacije na mobilnom telefonu. Nakon što se odabere potrebno stajalište, aplikacija pokazuje vremena dolaska autobusa na linijama koje tuda prolaze. Aplikacija je jednostavna za upotrebu i može potpuno besplatno da se skine na Google Play za telefone sa android operativnim sistemom, te sa Apple Store za mobilne telefone sa IOS operativnim sistemom – preciziraju nadležni iz JGSP ’’Novi Sad’’.

Uz Nsmart aplikaciju, dolasci autobusa u realnom vremenu moći će da se vide i na gradskim stajalištima koja imaju ugrađene displeje.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.