BEOGRAĐANKA PODELILA SVOJE ISKUSTVO NA TVITERU: Razbolela se i otkazala dejt, a njegov odgovor je ostavio u ŠOKU
Ilustracija, Foto: Printscreen/Twitter, Dragan Kadić

au

BEOGRAĐANKA PODELILA SVOJE ISKUSTVO NA TVITERU: Razbolela se i otkazala dejt, a njegov odgovor je ostavio u ŠOKU

Prepisku je objavila i na svom Tviter profilu

Objavljeno:

Muško-ženski odnosi nisu laki, često naša prethodna iskustva ili traume iz pređašnjih veza oblikuju sadašnje, pa nije retkost da saputnici svakog udvaranja budu i sumnja, nesigurnost, preterana kontrola...

Sa takvim stavom suočila se i jedna tviterašica iz Beograda, koja je odložila sastanak sa dečkom koji joj se dopadao jer se iznenada razbolela. No, on joj očito nije poverovao, te joj je, uveren da je reč o izgovoru, poslao prilično uvredljiv odgovor.

Prepisku je objavila i na svom Tviter profilu.

"Još bolje. Zovi likove koji su manje glupi, vrv voliš da držiš stvari pod kontrolom. Oni ti trebaju", osuo je paljbu ovaj mladić.

Saga se tu nije završila, on je nastavio da joj šalje poruke, ispovociran činjenicom da kači Instagram storije. "Novi dan, nova ti, kakav bol u glavi?", poslao joj je, nakon čega ga je ova devojka i blokirala.

I dok su neki tviteraši imali razumevanja za ovog mladića, istakavši da je verovatno "nervozan" jer se u prošlosti suočio sa neprijatnim situacijama tog tipa, mnogi su istakli da je "promašen lik" i da nema opravdanja za svoje ponašanje.

Kako vi komentarišete njegovu reakciju - da li je preterao i zaslužio "blok" ili je ipak zaslužio drugu šansu?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.