POTREBNI SMO VIKTORU: Rođen je kao zdrava beba, nakon 2 dana sve je krenulo po zlu! MORA NA OPERACIJU!
Viktor Adžemović, Foto: Budi human, Privatna arhiva

apel

POTREBNI SMO VIKTORU: Rođen je kao zdrava beba, nakon 2 dana sve je krenulo po zlu! MORA NA OPERACIJU!

Operacija kukova i stopala zakazana je u maju ove godine, pa je neophodno da se što pre prikupe sredstva za Viktorovo lečenje

Objavljeno:

Da su deca narušenog zdravlja najveći heroji dokazuje i jedanaestogodišnji Viktor Adžemović iz Čačka. On je rođen u terminu 2011. godine, trudnoća je bila sasvim uredna, ali već drugog dana po rođenju su usledili problemi.

Reanimiran je, proveo je mesec dana u inkubatoru, a nakon obavljene magnetne rezonance, utvrđeno je da je imao moždani udar i da je njegov maleni mozak pretrpeo velika oštećenja. Prvih šest meseci je imao spazam sva četiri ekstremiteta, a već sa tri je dijagnostikovana cerebralna paraliza.

Viktor ume da kaže samo par jednostavnih reči, iako još malo puni 11 godina. Svestan je da ne može da radi sve kao i njegova sestra i često zna da se naljuti zbog toga. On želi, ali njegovo telo jednostavno ne reaguje. On ne stoji, ne hoda, ne obavlja samostalno osnovne životne funkcije" kaže njegov otac Vladimir Adžemović.

Kako bi se njegovo stanje promenilo, neophodna mu je operacija kukova i oba stopala.

Podsetimo, Viktor je već mao operaciju izduživanja mišića koju su obavili ruski lekari,a i dalje mu je neophodna rehabilitacija po banjama, tretmani logopeda, kao i usluge lečenja pomoću Botulin injekcija. Operacija kukova i stopala zakazana je u maju ove godine, pa je neophodno da se što pre prikupe sredstva za Viktorovo lečenje.

Slanjem SMS poruke: Upišimo 285 i pošaljimo SMS na 3030

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human285 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-466021-74

Uplatom na devizni račun: 00-540-0002038.

IBAN: RS35160005400002038164 SWIFT/BIC: DBDBRSBG

(Espreso / RINA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.