HUMANITARNA SVIRKA ZA MALOG ILIJU! Pomozimo mu svi da se izleči (FOTO)
Ilija Miloševski, Foto: Budi human

pomoć

HUMANITARNA SVIRKA ZA MALOG ILIJU! Pomozimo mu svi da se izleči (FOTO)

Pomozimo zajedno Iliji da se izbori za sebe i dobije što bolje detinjstvo

Objavljeno:

Humanitarna svirka se održava u Beogradu, kako bi se pomoglo malom Iliji Miloševskom da što pre dobije zdravije detinjstvo.

Humanitarna žurka će se održati u Bulevaru Vojvode Mišića 49, a cena ulaza je simboličnih 400 dinara.

Taj mali dečak usled oštećenja mozga ima svakodnevne epileptične napade, još uvek ne govori i leva noga mu je paralizovana. ⁣ ⁣ U saradnji sa dečakovim ocem i našim velikim prijateljem, čast nam je da vas obavestimo da će naša prva svirka biti u sklopu ovog humanitarnog dogadjaja.⁣ ⁣ Hajde da vratimo malom Iliji osmeh na lice i veru u život! Pozivamo vas 12.02 u Garažu, da zajedno pokušamo da promenimo sudbinu ovom nemoćnom detetu.⁣ ⁣ Kovid propusnice NISU potrebne!⁣ Vidimo se!⁣

Navedeni tekst nalazi se u opisu najave svirke koja je objavljena na društvenim mrežama.

"Našem dragom Iliji treba pomoć! ⁣ ⁣ Taj mali dečak usled oštećenja mozga ima svakodnevne epileptične napade, još uvek ne govori i leva noga mu je paralizovana. ⁣ ⁣ U saradnji sa dečakovim ocem i našim velikim prijateljem, čast nam je da vas obavestimo da će naša prva svirka biti u sklopu ovog humanitarnog dogadjaja.⁣ ⁣ Hajde da vratimo malom Iliji osmeh na lice i veru u život! Pozivamo vas 12.02 u Garažu, da zajedno pokušamo da promenimo sudbinu ovom nemoćnom detetu.⁣ Vidimo se!⁣" - stoji u pozivnici za događaj.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.