Vučević: Danas su Srbija i Novi Sad visoko na lestvici bezbednosti, mafijaška ubistva su na istorijskom minimumu
Miloš Vučević, Foto: Printscreen/Instagram

GRADONAČELNIK NOVOG SADA SASTAO SE SA MINISTROM POLICIJE

Vučević: Danas su Srbija i Novi Sad visoko na lestvici bezbednosti, mafijaška ubistva su na istorijskom minimumu

Danas su Srbija i Novi Sad visoko na lestvici bezbednosti, opšta stopa kriminaliteta, a posebno mafijaška ubistva su na istorijskom minimumu

Objavljeno:

Danas sam u društvu ministra policije gospodina Aleksandra Vulina i delegacije visokih dužnosnika MUP-a obišao čuveni Centar za osnovnu policijsku obuku - COPO u Sremskoj Kamenici,saopštio je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

- Ovo je samo srce celog sistema bezbednosti u Republici jer se upravo u Kamenici obučavaju nove generacije policijskih službenika, a znanja koja ovde stiču su osnov njihovog uspešnog rada. Svi smo bili izuzetno zadovoljni viđenim, tri klase sa ukupno 548 polaznika iz cele Srbije započinju svoju obuku - 30, 31. i 32, a posebno su značajni profili za radno mesto policajca i graničnog policajca, jer je to prva linija odbrane od kriminala i na njima počiva ceo sistem. Danas su Srbija i Novi Sad visoko na lestvici bezbednosti, opšta stopa kriminaliteta, a posebno mafijaška ubistva su na istorijskom minimumu. Moramo dati sve od sebe da tako i ostane, a mladići i devojke koje sam danas video u Kamenici su garant da će tako i biti!

(Espreso / Grad Novi Sad)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.