SRBI NA INTERNETU POVELI POLEMIKU O TOME KOJI NAŠ GRAD JE NAJGORI ZA ŽIVOT: Ubedljivo vodi OVO BEOGRADSKO NASELJE
Srbija, Foto: Prfomedia, Ilustracija/Espreso.co.rs

ŠTA VI KAŽETE?

SRBI NA INTERNETU POVELI POLEMIKU O TOME KOJI NAŠ GRAD JE NAJGORI ZA ŽIVOT: Ubedljivo vodi OVO BEOGRADSKO NASELJE

"Svakom je svoj grad najgori", glasi jedan od komentara

Objavljeno:

Srbija je lepa zemlja sa divnom prirodom i bogatom istorijom, no kvalitet života nije u svim delovima zemlje isti i to se vidi čak i golim okom... Zato ne čudi što se nedavno na društvenoj mreži Reddit povela polemika oko toga koji grad u Srbiji je najgori, a odgovori su, čini se, obuhvatili gotovo sve gradove, pa čak i neka predgrađa.

Očekivano, većina se složila da je najbolje mesto za život Beograd, premda su mnogi i prestonicu kandidovali za najgori grad. A na a spisku najgorih gradova ređali su se i Bor, Ćuprija, Požarevac, Negotin, Zrenjanin, Čačak, Smederevo, Novi Pazar, Vranje...

"Svakom je svoj grad najgori", glasi jedan od komentara, a listajući ostale, čini se da je to svakako istinit zaljučak.

"Ja sam iz Čačka, to je jedna velika rupa", "Čačak nije toliko loš ili ružan grad koliko je protraćen ogroman potencijal. Sa trenutnim urbanističkim haosen sve više tone. Gradski park i kej mu dosta vade prosek", "Čačak-Čačani ima li potrebe objašnjavati", "Pazar najgori grad, Čačak najgori ljudi", neki su od komentara na račun Čačka.

Novi Pazar je takođe pobrao puno kritika, kao i Majdanpek i Bor. I dok se rasprava oko toga koji grad zaslužuje ovo neslavno priznanje zahuktala, mnogi su bez razmišljanja ovu titulu dodelili ne gradu, već jednom naselju u Beogradu - Kaluđerici.

1 / 5 Foto: Printscreen Reddit

"Nema ružnijih mesta od beogradskih predgrađa. Kaluđerica i Barajevo na primer. Ne zna se koja je veća rugoba i grozno okruženje ne samo za život, nego i kolima proći", "Ja uvek svakome pokažem Kaluđericu na street view da vide šta radi divlja gradnja. Kućerine od 4 sprata a ulice za biciklu", "Nije grad, ali je Kaluđerica", neke su od opaski.

(Espreso / Blic Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.