KOLONE I ZADRŽAVANJA: Na OVIM graničnim prelazima se čeka i do 5 sati!
Ilustracija, Foto: Filip Plavčić

stanje na graničnim prelazima

KOLONE I ZADRŽAVANJA: Na OVIM graničnim prelazima se čeka i do 5 sati!

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila

Objavljeno:

Prema informacijamaUprave granične policije, na graničnim prelazima Horgoš, Kelebija i Batrovci na izlazu zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta.

Na prelazu Šid čeka se 300 minuta, a na Sremskoj Rači 60 minuta, saopštili su Putevi Srbije.

Na Petlji Sirig - petlja Beška - u četvrtak od 7 do 15 časova izvodiće se radovi na popravci čelične zaštitne ograde. Smer Beograd - Subotica (petlja Novi Sad Sever) - saobraćaj će se odvijati voznom i preticajnom saobraćajnom trakom a radovi će se izvoditi u zaustavnoj traci ( u dužini od 100 metara).

Smer Novi Sad - Beograd (petlja Beška) - saobraćaj će se odvijati voznom saobraćajnom trakom, a radovi će se izvoditi u preticajnoj traci ( u dužini od 50 metara). Golo Brdo - HE Đerdap 1, do 15. februara od 7 do 17 časova radovi na rehabilitaciji, uz naizmenično propuštanje vozila jednom saobraćajnom trakom. Pružni prelaz u Batajnici - izmena režima saobraćaja i zatvaranje privremenog putnog prelaza za teretna motorna vozila pruge Beograd Centar - Novi Sad - Subotica - Državna granica (Kelebija).

1 / 5 Foto: Espreso

U toku dana kratkotrajne, biće povremenih obustava saobraćaja za putnička motorna vozila, navode Putevi Srbije. Alternativni putni pravac za teretna vozila preko raskrsnice Batajnički drum i kralja Milana Zetskog, do novoizgrađene Batajničke petlje, odakle se saobraćaj preusmerava ka Ugrinovcima ka Dobanovačkoj petlji i državnom putu II B reda broj 319.

Alternativni putni pravac za kategorije vozila koja zakonski ne mogu da koriste auto-put je:

preko naseljenih mesta: Nova Pazova, Stara Pazova, Vojka, Krnješevci i Ugrinovci.

Petlja Pojate - Ćićevac - do 1. novembra izmenjen režim saobraćaja za potrebe obezbeđivanje ulaza i izlaza sa gradilišta tokom izvođenja pripremnih radova u sklopu auto-puta E-761. Svođe - Vlasotince, između naseljenih mesta Boljara i Kruševice do 1. maja od 7 do 17 časova radovi na sanaciji odrona/kosina, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

(Espreso / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.